Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bez sensu, no ale niczego nie przyspieszę niestety.
. I ciekawa jestem jaka to będzie reakcja. Będzie miała rok i dwa miesiące... myślicie że coś będzie czaić? Mi się wydaje że będzie myślała że to zabawka, ale może się mylę.Witam porannie
anć uśmiałam się z opowieści o tatuażach ale wiem o czym piszesz bo sama mam na nodze i różnie ludzie reagują bo to nie pasuje wg nich ciaża i dziara? afeee hahaha średniowiecze polskie
co do basenu to można chodzić na takie odkryte? słyszałam ze najlepiej wybierac ozonowane chodzi chyba o infekcje jak jest u was z basenem?
Ja dziś się wizytuję i już trzese portami ,mam tyle dolegliwości ze moj lekarz dzis chyba nie wyjdzie z gabinetu zanim sie mu wyzale to potrwa to sporo :-( i moze malenstwo uchyli rabka tajemnicy kim jest :-)
Ja jeszcze nie słyszałam żeby ktoś psioczył na temat moich, ale! jeszcze kilka miesięcy przede mną.
Mi też się to zdarza takie twardnienie brzucha i własnie zastanawiałam się czy to norma czy jednak trzeba się martwić.Zgaga,zmora ciąży w zeszłej miałam ją po wszystkim dosłownie:-(i nic już nie pomagało.I dziecko miało długie czkawki.teraz czasem na chwilkę złapie mnie zgaga ale zaraz przechodzi.No i te skurcze,czyli dosyć bolesne twardnienie brzucha w dole też mam chociaż raz dziennie ale może to z nerwów,ze stresu.
Witam porannie
anć uśmiałam się z opowieści o tatuażach ale wiem o czym piszesz bo sama mam na nodze i różnie ludzie reagują bo to nie pasuje wg nich ciaża i dziara? afeee hahaha średniowiecze polskie
co do basenu to można chodzić na takie odkryte? słyszałam ze najlepiej wybierac ozonowane chodzi chyba o infekcje jak jest u was z basenem?
Ja dziś się wizytuję i już trzese portami ,mam tyle dolegliwości ze moj lekarz dzis chyba nie wyjdzie z gabinetu zanim sie mu wyzale to potrwa to sporo :-( i moze malenstwo uchyli rabka tajemnicy kim jest :-)

Mi jak twardnieje to caly - czuc jakby skurcz - ale od kad biore magnez to juz duzo lepiej - bo bardzo bolaloMi też się to zdarza takie twardnienie brzucha i własnie zastanawiałam się czy to norma czy jednak trzeba się martwić.