hej
u mnie dzis pogoda nie nastraja pozytywnie

. Niby sie przebija slonce ale na pare sekund i znowu ciemno
podobno oby do weekendu
Anć niezle, ludzie sa beznadziejni
co do ruchow to ja sama jak poczuje ze cos sie dzieje to klade reke na brzuch ale wtedy akurat jest cisza, jakby sie specjalnie maluch uspokajal

. I tak sie ze mna bawi. No nic jeszcze bedziemy mialy tego pod dostatkiem.
Mi Kuba na koniec glowy jak sie wysadzal przy twardnieciu brzucha to juz przestawalo mi sie podobac
Azorek jakies wiesci od meza ?????
Emotion to polewaj, w koncu parapetowka musi byc
Majeczka to moze jej opis pokaz, jak uzna ze nie ma potrzeby to nie bedzie robic
Ptyska u nas jest basen chlorowany wiec ja sie nie wybieram. I tak ciagle robie posiew bo mi bakterie w moczu wychodza, na poczatku ciazy mialam w kanale szyjkiwiec nie chce ryzykowac bo tez slyszalam ze na basenie mozna syfa jakegos sobie zlapac.
Wiem ze nie kazda wychodzi z grzybem z basenu ale znajac moje szczescie to wielce prawdopodobne.
W tamtym roku po wyjazdach zagranicznych jak robilam posiew przed ciaza to mialam gronkowca a na poczatku ciazy zaraz e-cole. Juz wole nie ryzykowac kolejnej dawki antyb.
Arthatee ja tez dzis juz w laboratorium bylam. Wyszly mi mega duze bakterie w moczu (norma 130 a ja mam ponad 1800) i zanioslam na posiew
Sonka my Kubie mowimy ze bedzie rodzenstwo, ze bedzie pomagal. Ale mysle ze to przyjdzie samo po powrocie ze szpitala. Napewno nie mozna dac sie dziecku poczuc ze jest odtracone, bedziemy dalej z nim grac w gry, ukladac puzzle jak bedzie chcial, zeby mial poczucie ze dla niego nic sie nie zmienilo. A jak wyjdzie to zobaczymy
Sandy dobry pomysl, musze go wykorzystac
The white mi sie wydaje ze to nie zalezy od przychodni, na posiew zawsze musisz miec pojemnik jałowy, napewno nie zaden sloiczek po koncentracie ;-)

. Zreszta ja kupuje same jalowe, nawet na zwykly mocz. Ale takie normalne biore, raz mialam taki z plytka co sie w nim od razu hoduje ale mi wtedy blad wyszedl wiec juz takich nie kupuje
MAlinowa P to gratuluje polowki
Mamba to &&&&&&, fajnie ze to juz dzis, ja czekam tydzien cierpliwie
co do twardnienia brzucha to mi sie to zdarza z reguly wieczorem, jak sie duzo nachodze w dzien
Mina ja tez wciskalam cytryne i jest do wypicia.
Nie nastawiajcie sie dziewczyny ze to okropne, jednym smakuje innym nie. Mi wtedy z cytryna smakowalo. Ale wtedy slodzilam a teraz juz nie slodze ani herbaty ani kawy to zobaczymy jak mi to przejdzie