Nieska
Początkująca w BB
ja jestem już po dzisiejszej wizycie i niestety mój mały szkarb robił wszystko żeby się nie ujawnić i nadal nie wiem czy mam kupować rzeczy różowe czy niebieskie. Niestety szyjka macicy skróciła mi się i mam zakaz robienia czegokolwiek mam leżeć aż do następnej wizyty czyli do następnej środy, i wtedy okaże się czy gin będzie zakładał mi pesar na szyjkę macicy ;/ i jeszcze ta pogoda ech......
a co do kosmetyków to ja używam normalnie wszystkich takich jak przed ciążą, unikam tylko tych które mocno ingerują w skórę, no i na początku do 3 miesiąca smarowałam się kremem na rozstępy, ale skończył mi się, rozstępy się nie pokazały a ja stwierdziłam że starczy oliwka do ciała albo dobry balsam.
a co do kosmetyków to ja używam normalnie wszystkich takich jak przed ciążą, unikam tylko tych które mocno ingerują w skórę, no i na początku do 3 miesiąca smarowałam się kremem na rozstępy, ale skończył mi się, rozstępy się nie pokazały a ja stwierdziłam że starczy oliwka do ciała albo dobry balsam.

nic mi się nie chce i pół dnia przespałam a późnie tylko leżałam. W taką pogode to najlepiej zaszyć się w łóżku ale i to nie bardzo bo czlowiekowi jakieś głupie czarne myśli przychodzą do głowy

Ale jakieś wypryski robią mi się od czasu do czasu to przecieram tonikiem na trądzik. Jak by tak sprawdzić skład wszystkiego to by się okazało że nie możemy niczego używać, bo nie wiadomo czy nie zaszkodzi. Nawet do wody z kranu można by się doczepić