reklama

Październik 2012

Mimii ja młodej nie biorę dzisiaj,ale na połówkowe jak najbardziej,chociaż ja nie wiem,czy ona tam wysiedzi,bo to małe adhd jest,ale juz jej obiecałam ,wiec nie ma zmiłuj :sorry2:.

Dobra idę wziasć drugi prysznic i sie zbieram...

Trzymam kciuki za wizytujące!!! Miłego dzionka.

reklama
netika chciałabym tak rodzić jak ty :-D:-D:-D tak sobie myślę ze jak już główka przejdzie to chyba jakoś to bedzie z reszta :-D kolezanka napedzila mi stracha ale chwilowego juz doszlam do siebie :-D:-D:-D

kreski jeszcze nie mam tzn jakis zalazek tam widac ale na razie jest bardzo jasna :tak:

a jak z pepkami? macie juz wypukle ja to chyba nie bede miala bo jest wklesly jak diabli a tak bym chciala uwielbiam ciazowe sterczace pepki :tak:

ja sie dzis superowo poparzylam na nadgarstku niech zyje zgrabnosc :-D

ptyśka, mój pępek się robi płaski, chociaż jak na razie jeszcze jest we wgłębieniu. Jak już główka wyjdzie, to reszty nawet nie poczujesz ;-)
fasolek, trzymam kciuki za to, żeby wszystko się uspokoiło! Idź to jeszcze gdzieś skontroluj!

Wróciłam z zakupów, będzie młoda kapusta z kminkiem i kiełbaską, mniam :-) Kupiłam też truskawki i już piję drugą szklankę koktajlu, niebo w gębie:-D I wszystko dla mnie:-D

Ja nie mam wypukłego pępka ale dziurkę. Widać ją całą. Trochę to krępujące. :-D

Hmm ja dziś na obiad mam wątróbkę. Teściowa robi. Dawno nie jadłam, sama nie wiem czy lubię czy nie. Ale z tymi truskawkami to robicie smaka... Zaraz wychodzę na zakupy i jako pierwsze muszę kupić truskawki.

ściełam sie z kolezanka od klimatyzacji (opisywałam swoje wywody rano), aż sie z nerwów poryczałam i stwierdziłam, że nie ma co.. nie bede ryzykować sie non stop denerwować - ide w poniedziałek po L4 do lekarza, odpoczne tydzień i może zregeneruje nerwy
a dlaczego tylko na tydzień na L4? bierz zwolnienie i siedź do końca ciąży. w domku i schłodzić się łatwiej, położyć do góry nogami kiedy puchną.. i tak 100% płatne..
chyba, że masz jakieś ważne powody żeby pracować do porodu i się wkurzać "koleżanką" od klimatyzacji

Jeeej, mój pępek jest obrzydliwy, strasznie go nie lubię jak tak wyłazi w ciąży.... Przy Szymku miałam z niego takiego noska, a teraz już wydaje mi się dużo płaściejszy...

No, Młoda już zaczyna dawać czadu po tej maślance z truskawkami :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry