debi
Fanka BB :)
Ptyśka ja też zaczęłam sie zbierać do lidla ale dziewczyny mnie ocknęły że dopiero od czwartku:-)haha biedna ale sie musialas naszukac.
Co do kobiet w ciązy to dzis na jednych swiatłach na przejściu dwie,a na następnym trzy przeszły i stwierdziłam że to już epidemia
poza tym zawsze jak widze jakąś mamuśke w ciąży to zastanawiam się czy to nie któraś z Was
Co do kobiet w ciązy to dzis na jednych swiatłach na przejściu dwie,a na następnym trzy przeszły i stwierdziłam że to już epidemia
poza tym zawsze jak widze jakąś mamuśke w ciąży to zastanawiam się czy to nie któraś z Was
A gdzie tam do tych kobiet których nie znam
urodzic trzeba inaczej sie nie da niestety tak zeby gdzies przepiac brzuch i niech samo sie dzieje. z amelkowna mialam kleszczowy i na drugi dzien bylam juz w domu i nie bylo problemu no po za faktem ze przez 2-3 dni wolalam siadac na poduszce bomi tak lepiej bylo ale robilam wszystko. po 14h od porodu (rodzlam 18.51 wiec licze cala noc) bylam juz w kibelku na siusiu itd a po operacjach ktore mialam czulam sie fatalnie:-(mialam problem zeby wstac klopot z myciem sie bo zamoczyc nie mozna itd itd poprostu mnie to nie odpowiada. a kazda przeciez zrobi co uwaza czy sn czy cc na zyczenie- nie moja broszka:-)