Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehehe ,witaj SonkaaWitam dziewczynki - ja przywitałam Was pięknie na wizytach, bo pomyliłam wątki![]()
Mina ja tez to musze zrobić bo juz w zaden się nie mieszczę. Teraz jak ubiore letnia sukienke to tylko moje balony widać![]()
Tez zaraz wybieramy się po truskawy
Porody to temat rzeka i tak do końca żadna z nas nie wie co ją czeka mozna planować ,cudować a i tak stanie się co ma się stać. Ja też masowałam krocze ,ćwiczyłam mięsnie i niestety po dwoch dobach cc w ostatniej chwili ,teraz się nie nastawiam choc tak jak pisze Malami jest strach przed nieznanym . Choc z tego co mówi mój gin to u mnie na 80% cc no ale zobaczymy.
wiesz, mieszkając w bloku w mieście średnio jest sens siedzieć w domu - nie mam tu rodziców, znajomych, zeby ich odwiedzać, a ile mozna siedziec na tyłku, gotować obiady itd.. powiem Wam, ze w związku z tym mnie jakaś chadra łapie, wczoraj do końca dnia pochlipywałam i dziś tez nie jest lepiej :-( poza tym, szefowa z miesiąc temu mówi tak do mnie: "wiesz, no w ostatnim miesiacu juz bym CI nie radziła chodzić bo bedzie CI ciezko, wiec licze ze od października Cie nie bedzie, no a później 5 m-cy macierzyńskiego + ewentualny urlop - około kwietnia/maja bedziesz z powrotem, tak?" - odpowiedzialam jej ze jak bedzie wszystko dobrze, to tak planuje, ale po pierwsze jesli tylko cos sie bedzie działo, nie mam zamiaru tego planu sie trzymac, po drugie - nie mam tu z kim dziecka zostawić.. jestesmy tu sami tak naprawde... dobra koniec marudzenia, bo mnie znowu deprecha łapieJa mam taki sam problem z cyckonoszami, a powiedźcie do kiedy one rosną ?
Szymek takie wygibasy wyczyniał pod koniec ciąży. I cieszę się przeogromnie, że mam takie mocne spanie, bo jakby mnie budziła tak co noc, to ja bym chodziła jak zombi
W ciągu dnia jest dużo spokojniejsza :-)