Witam.
Sysia życzę dużo sił,nie szalej za bardzo ,zgłoś ordynatorowi oddziału na którym leży mała ,że jesteś w ciąży ,to może wykombinują Ci coś do spania .
Już przeżyje zresztą aj nie jestem sama obok mnie leży kobitka z 3 letnim dzieckiem, a jest w 8 mies. Wczoraj pielęgniarka zaproponowała mi żebym poszła do domu ale to chyba śmiech an sali aj dziecka nie zostawię. Jeszce poza tym w piątek mam wizytę u lekarza w Poznaniu z Kajetanem, bo ma wrodzoną wadę w łokciu. Jak ja się wyrobie ;(
Zresztą wczoraj zdałam sobie sprawę że mój termin też jest w Październiku 28. Więc teraz jestem w 18 tyg.![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
strasznie lubie takie imprezy
tym bardziej,ze to beda nasze ostatnie wakacje we 3-ke, wiec fajnie by było troche poszaleć w "uszczuplonym" składzie
myślałam o pociągu, kilka razy robiliśmy z młodą dłuższe trasy (7-8godzin). jak się jedzie nocnym połączeniem,to się tej drogi za bardzo nie odczuwa.. ale jak pomysle,że rezygnując z wczasów bede miała całą kwotę na wózek,to jakoś się rozmyślam ;-).. Do października czeka mnie tyle wydatków, że wakacje w Sopocie powinny zejść na dalszy plan
bo ma urlop caly czerwiec to co ja mam miec dopiero w 27 tygodniu to robione czy on nie zamierza w ogole mnie kierowac na te badania?
moze jak sie ma mofrologie i mocz ok to sie nie robi tej glukozy jak to jest?