Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja mam to samo choc mój brat w Bydgoszczy mieszka i chciałabym tam jechać wyspać się a potem podskoczyć nad morze. No ale z naszymi wydatkami to raczej kiepsko. Nonstop coś na mieszkanie trzeba kupić i zrobić. zresztą widziałyście te deskino a ja z Bie4ska - 10 godzin jak nic, jeszcze wszystko rozkopane teraz, mowy nie ma żebym dała radę :-(, zostaje tylko pomarzyć...
A co to za lekarz?No dobrze może i mogę sama ale to nie powinien lekarz prowadzacy o tym pamietac przeciez ja nie wiem jakie badania trzeba od tego jest onja chyba zapisze sie do kogos jeszcze innego na konsultacje bo mnie to niepokoi on sie urlopuje i zadowolony
![]()
Niestety nie obeszło się bez inhalatorów na astmę, a teraz krew mi co chwilę z nosa leci i nie wiem czemu nie mogę sobie ciśnienia podnieść. Mam cały czas takie trupie 90/50 i nawet kawa nie pomaga
ehh idę trochę na słoneczko, może jak pospaceruje to będzie lepiej. Miłego dniaWitam i ja. ptyśka co do testu glukozowego, to ja w pierwszej ciąży miałam właśnie koło 28tc, teraz mam wcześniej, ale lekarz mówił że to do niego należy wybór terminu. Teraz mam wcześniej, bo dzidziuś jest duży, Natalka zawsze była ciut mniejsza niż by wypadało z tc więc i z testem nie trzeba było się śpieszyć. Jeśli masz wątpliwości to spytaj gina na następnej wizycie, ale nie wydaje mi się żeby zapomniał o tym badaniu.
Ja już 2 kawę piję i dalej czuję się fatalnie. Rano postanowiłam zrezygnować z auta i odwieźć Nati rowerem. Wszystko było super, ale nie wzięłam pod uwagę że z powrotem będzie pod wiatrNiestety nie obeszło się bez inhalatorów na astmę, a teraz krew mi co chwilę z nosa leci i nie wiem czemu nie mogę sobie ciśnienia podnieść. Mam cały czas takie trupie 90/50 i nawet kawa nie pomaga
ehh idę trochę na słoneczko, może jak pospaceruje to będzie lepiej. Miłego dnia
i nie zamierzam się stresować - wysłał wiec kogoś innego - (boi się ze pójdę na chorobowe), jestem z siebie mega dumna nalezę do osób które raczej starają się nie odmawiać, zazwyczaj myślałam o innych a potem o sobie ale teraz światopogląd się zmienił na 1 miejscu ja a tym samym JuniorMasz stwierdzony zespół antyfosfolipidowy? bierzesz też heparynę?
jeszcze prześladują mnie czarne mysli na temat tej szyjki, proszę pocieszcie mnie, że przez 2 tyg nic się z nią nie stało (ostatnio miała 3,5 cm i trzymała) i jakoś do tego 6 czerwca przeżyję?
malami to trochę mnie uspokoiłaś mam nadzieję że tak jest i on uważa że na razie nie trzeba tylko kurczę jak ja wytrzymam półtorej miesiąca bez usg :-(
mamba ten lekarz to Niemcewicz on jest kierownikiem oddzialu gin.poł. w Beskidzkim Centrum Medycznym i wydaję mi się czasami że spoczął na laurach i ma w nosie już pacjentki stary chłop, za niedługo chyba bedzie emerytura .
Ja jestem zadowolona i to bardzo choć trochę płacę. Pani dr pracuje też w Wyspianie