reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

dziendobry:-)ale naskrobalyscie hehehe kto pierwszy na 100 stronie ten berek;-):-Damelkowna wstala o 7 nie dala pospac ehhh muli mnie od samego rana. jak maz wstawal do pracy to juz nie czulam sie najlepiej:sorry:

dziewczyny które są po raz kolejny w ciąży .... przechodzicie ją tak samo jak poprzednio czy całkiem inaczej? .... ja stanowczo przechodze łagodniej, wtedy miałam wieksze objawy a wrecz masakryczne , a teraz czuje sie całkiem nieźle i martwi mnie to :(
ja poprzednia ciaze mialam bez objawow...poza brakiem miesiaczki nic mi nie dolegalo pozniej dopiero tak po 4-5 mcu zrobilam sie wrazliwa na zapachy ze w pracy byl problem ;-)i tylko jak otwieralam sklep i mylam grill takim plynem to ten plyn od poczatku samego mi zle pachnial:sorry:wiem tylko ze cycki od razu mi sie powiekszyly wtedy;-)teraz sa jak by spuchniete bola czasem rwa tak ze ciezko zasnac:confused2:muli mnie codziennie mam wilczy apetyt w poprzedniej ciazy apetytu nie mialam jakos specjalnie:sorry:

reklama
Mina przeszłaś dużo ,szkoda,że Ci lekarze podchodzą lekką ręką do tego. :no:
Lorelain mi mdłości przeszły,w sumie to miałam takie z 4dni. Teraz tylko nic nie jem:cool: :cool:

Wczoraj zjadłam w sumie półtorej bułki i 5łyżek zacierki na mleku przez cały dzień.

ja poprzednia ciaze mialam bez objawow...poza brakiem miesiaczki nic mi nie dolegalo pozniej dopiero tak po 4-5 mcu zrobilam sie wrazliwa na zapachy ze w pracy byl problem ;-)i tylko jak otwieralam sklep i mylam grill takim plynem to ten plyn od poczatku samego mi zle pachnial:sorry:wiem tylko ze cycki od razu mi sie powiekszyly wtedy;-)teraz sa jak by spuchniete bola czasem rwa tak ze ciezko zasnac:confused2:muli mnie codziennie mam wilczy apetyt w poprzedniej ciazy apetytu nie mialam jakos specjalnie:sorry:

U mnie cycki w poprzedniej ciąży z 75 B wzrosły do 95D
Nie powiem, bo były jak balony.
Poza tym, że nie miałam miesiączki, to nie miałam żadnych objawów.
Nic.No może oprócz ogromnego apetytu, który potem poskutkował wagą, że z 65 wzrosłam pod koniec ciąży do 98 :zawstydzona/y:
Teraz startuję znowu z 65, ale mam nadzieję, że nie będzie takiego samego efektu wagi jak poprzednio :/
Jednak już widzę, ze ta ciąża jest zupełnie inna od tamtej poprzedniej.

jednak do was nie dołączę kochane.... za to 3mam kciuki za wasze szczęśliwe ciąże:) pozostało nam walczyć dalej:)

Witam się i tak na szybko oznajmiam że żyjemy i mamy się dobrze. Cały czas siedzę przy talerzu jak świnka przy korycie :-p ale kicham na to przynajmniej wyjdę choć na kilka miesięcy z anorektycznego wyglądu a że to moja ostatnia ciąża to tez zamierzam się nią cieszyć na maxa :-D.
Wybaczcie że tylko tyle ale nie wiem dosłownie w co ręce włożyć tzn zaraz wkładam w rękawiczki :-p

nanulika chyba przeoczyłam Twojego wcześniejszego posta - test wyszedł negatywny????

Witam się z rana a raczej z południa:-) 30 stron nadrobione a nie było mnie tu 1,5 dnia:eek:

Witam nowe mamusie :) i więcej nie pamiętam co miałam napisać:confused2:

Mnie od rana coś mdli lekko, do tego ziiiimno i spać się chce. We wtorek mam wizytę i już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że wszystko ok. Idę osobno na usg a potem do lekarki. Zastanawiam się czy nie wziąc na tydzień l4:sorry: Czuje się strasznie zmęczona i wciąż co drugi, trzeci dzień pojawia się właśnie taki podbarwiony śluz:-(

A jak u Was mija niedziela?

Witam się i tak na szybko oznajmiam że żyjemy i mamy się dobrze. Cały czas siedzę przy talerzu jak świnka przy korycie :-p ale kicham na to przynajmniej wyjdę choć na kilka miesięcy z anorektycznego wyglądu a że to moja ostatnia ciąża to tez zamierzam się nią cieszyć na maxa :-D.
Wybaczcie że tylko tyle ale nie wiem dosłownie w co ręce włożyć tzn zaraz wkładam w rękawiczki :-p

nanulika chyba przeoczyłam Twojego wcześniejszego posta - test wyszedł negatywny????

Nie przeoczyłaś bo nie pisałam:) tak, wyszedł negatywny i 4go dostałam @... Cóż - nie tym razem....

Palu pierwsze poronienie: opinia lekarza: tak bywa
drugie poronienie: opinia lekarza: można by badania zrobić..:crazy:

na własną rękę przeszłam wszystkie badania endokrynologiczne: są OK
zmieniłam lekarza: mówię o wynikach i że endo sugeruje zakrzepicę: odp: :"zobaczymy". i nie zobaczyłam.. termin miałam na dzisiaj :frown:

kolejny raz zmieniłam lekarza a ten od razu z tekstem: widocznie musiałaś 3 ciąże stracić żeby w końcu do mnie trafić.. i dostałam końskie dawki leków i długa listę badań do zrobienia i przykazanie żeby dzwonić w każdej chwili..gdyby coś..

a z przyjemniejszych spraw to u mnie dzisiaj klopsiki.. mój synek je uwielbia

Matko aż włos się jezy na głowie. Tacy lekarze to powinni sami zrezygnować z wykonywania zawodu bo to tylko niebezpieczeństwo dla reszty pacjentek:wściekła/y:
Ja idę na usg 28 lutego to będzie 8 tydzień ciąży> mam nadzieję że bedzie wszystko Ok:tak:

reklama
Widzę, że większość z was nie może za bardzo jeść. Ja miałam tak samo w pierwszej ciąży. A teraz? Mi to się włączył jakiś odkurzacz pokarmowy :eek: Jem i jem... a najbardziej to mam ochotę teraz na kotlety mojej teściowej. Rany już się nie mogę doczekać. A jadę do niej dopiero za półtorej godziny :rofl2:.

Może tym razem będzie chłopak, bo z Anielką to mi się chciało lodów truskawkowych, musztardy i mirindy, landrynek, a teraz to bym jakieś mięcho zjadła. Ciekawe kto tam mieszka. :)

Wczoraj na raz mi się chciało pączków i ogórka kiszonego i musztardy. Kurcze przy pierwszej tak nie miałam...

Macie zachcianki???

Do góry