reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

palu gratuluję dwóch Bąbelków :tak:
Ale ja dziś zmęczona jestem. Spałam 12 godzin a poszła bym jeszcze pospać :zawstydzona/y: Mąż mnie wyciąga do kina, mam tylko nadzieję że nie zasnę podczas filmu :-D
oj zachcianki to ja mam co chwilę, i męża do chwilę do sklepu wysyłam, a jak wraca to już mi ochota przechodzi :zawstydzona/y: nie mówię mu żeby mu przykro nie było, bo on taki kochany ;-)

reklama
hej dziewczynki :)
oj ta ciaza inna calkowicie niz z coreczka . moze bedzie chlopak . mam wrazliwe tylko sutki i troszke nabrzmiale piersi ale mnie nie bola . siusiam co chwile i wiekszy apetyt ale nie az tak jak w poprzedniej ciazy . ja sie chyba nie doczekam tej wizyty w szpitalu ( 3 kwietnia ) . zobaczymy . torszke inaczej podchodze z ta ciaza . spokojniej nie panikuje ja z pierwsza .

madziakowalik no widzisz a ja jakos bardziej przejeta jestem tym razem:eek: martwi mnie kazde klocie kazde ciagniecie i napiecie brzucha:confused2:i to ze mnie tak zamula szczegolnie wieczorem tez mnie drazni i najchetniej to juz bym wykupila bilet do pl zeby do gina sie wybrac i na badania ehhh ale trzeb aczekac. mi tez chciala dac skan dopiero wkwietniu ale sie wymigalam mowiac ze nie da rady bo na dluuuugi urlop jade:-D to przyspieszyla termin hehehe

azorek84 szczesciara :) . ja sobie poczekam na spokojnie . jakos nie chce mi sie placic zeby isc prywatnie . dlatego postanowilam isc irlandzkim trybem :) . jakos dam rade do kwietnia . juz mamy polowe lutego .

Ho ,ho ale tu ruch ,ledwo nadążam z czytaniem.

Palu gratulacje ,wow bliźnieta to jest wyzwanie ale i podwójna porcja radości. Super!!

Lorelain ja też jak na razie toleruje najlepiej owoce i zimne mleko! Po wszystkim choć mam ochote jest wielkie bleee! I do tego doszedł ból głowy. Oj w tamtej ciąży czułam się cudownie ,teraz jak zdechlak.

wiecie co...strasznie mi przykro z powodu Whitney ... prawie się popłakałam ......eeeeeh te hormony :-(

nikamo - mam dokładnie to samo...niby mam apetyt, ale zrobię pare kęsów i od razu mnei muli .... ledwo obiad zrobiłam bo jak patrzyłam na mięso to było mi niedobrze a od gorącej pary było mi słabo :confused2:

reklama
Do góry