reklama

Październik 2012

jeszcze 5 dni do wizyty i już świruję, dlatego nawet nie jestem w stanie za wiele napisać
od rana pobolewa mnie coś w pachwinie takie pojedyncze ukłucia, macie może coś takiego?
Wizytujesz we wtorek czy w środę? To czekamy razem, ja idę we wtorek, 5.06 i też już tylko o tym myślę...

koleżanka mi jakiś czas temu opowiadała że jej gdzieś tak w 7 miesiącu się zaczęło i wstawała po nocy w dwoma wielkimi plamami na koszuli i od tego czasu się dygam

zaczęło się od małych plamek a potem istny potok na koszulce i bez wkładek ani rusz

Tego właśnie się boję. Jakoś nie wyobrażam sobie, że mnie coś takiego zaskoczy w pracy albo na ulicy:no:

reklama
Azorek to dla mnie i tak nie zmienia sytuacji. My niby za wode tez nie placimy duzo ale niestty przez gapiostwo urzednikow nadal nie mamy kanalizacji wiec jedziemy na szmbie. Juz w tej chwili przy naszej trojce koszt m-czy to ok 150. A jak zaczne wiecej prac to wiadomo ze bedzie drozej.
Poza tym te wielorazowe kosztuja sporo a przeciez nie wystarczy kupic 2 czy 3.

Zreszta dla mnie papmersy to mega wygodna sprawa wiec zadbe inne rozwiązania nie wchodza w gre :-D

ide robic obiad

ji=utrzenko no sa drozsze:tak: ta co tu pokazala to wogole 80zl za szt ;-)ale wrzucilam ja jako przyklad a nie konkretny model czy forme ktory zamierzam nabyc;-) na ebayu u nas startery sa od 50Ł:tak: jesli malzon dostanie prace szybko badz wyrownanie zasilkow machne pierwszy starter a przed porodem rugi i styknie juz :-) tak jak podsumuje 3 lata placenia za jednorazowki to sie sama kop[ie w tylek ze nie wpdlam na to wczesniej...kazdy zrobi jak uwaza bo wygodnie jest przeciez zwinac w kulke i pach do kosza:-D tez to lubie ale postanowilam zmiany tym razem i zobaczymy jak sie uda zorganizowc wszystko:tak:
moj ustawiony juz na te rozmowe 3 etap bedzie mial we wtroek 13.06 nie maja nic wczesniej neistety bo do 10.06 przyjmuja aplikacjie i od pon dopiero jada z rozmowami:tak:jakos sie cos rusza a tak rok temu to siedzial i nawet maila z odpowiedzia nigdy nie dostal zadna....tak mamy odczucie jednak ze cos sie kreci i chyba dla tego zalamki jeszcze nie ma;-):-)

Witam dziewczynki :-)

mina - gratuluję i życzę replay'ów :-)

patrycja - gratuluję kopniaczków

ja dzisiaj tak zaganiana jestem, że szok, pojechałam odwieźć małża n do serwisu samochodowego i zaraz jedziemy po auto znowu - tym razem odebrać, potem zrobiliśmy zakupy takie na cały miesiąc w tesco i tu jestem bardzo zadowolona, bo naprodukuje obiadów na kilkanaście dni, zamrożę i mam luz :-)

Majusia już paraduje w sukience wróżki i jest baaaardzo zadowolonym młodym człowiekiem :-)

Michasiowi kupiliśmy śliczne welurowe spodenki dresowe , zrobię fotę i wrzucę :-)

kupiliśmy arbuza i chłodzi się już w lodówce :-), czereśnie były po 15 zł, ale małż mnie zgasił, że zaraz będą na naszym drzewie ... w sumie racja, ale to "zaraz" to ze dwa tygodnie :-)

ja wizytuję w poniedziałek , więc jakoś dotrwam teraz gdy Michaś kopie, to trochę łatwiejsze :-)

Pozostałe wątki ponadrabiam później, bo jedziemy znowu do serwizu :-)

Cześć dziewczynki

jak miło nie ma wiele czytania :-D

Patrycja gratuluje pierwszych kopniaków teraz to już z górki :tak:;-)

Mina nabrałam przez ciebie chęci hahaha;-) z rana zawsze lubiałam a teraz ciężko jakoś z tym seksem ja się tak jakoś boję nie wiem czemu :no::-(

Ja nie zauważyłam nic a nic u moich cyców nadal tak samo tylko są większe i rozstępy je atakują ale codziennie staram się pamiętać żeby po kąpieli troche je potarmosić ponoć to pomaga potem po porodzie żeby nie pękały taka rada siostry :-D

Dziś przespałam prawie cały dzień taka pogoda nie dla mnie chociaż upały też średnio toleruje ale chociaż piesek się nie nudzi a tak to leży jak taki mops i wzdycha :sorry2:

Mamcia jutro wychodzi to mąż będziie gotował tesciowej zupkę pomidorową bo to jego że tak powiem danie pyszna mu wychodzi :tak::-)

Wy tak tu o tych czereśniach a mi leżą w miseczce obrane z drzewka i już na nie patrzeć nie mogę ale za to bym zjadła arbuza :-D
Strasznie tu dzis cicho ide kawe zrobić bo usnę :-)

witam tak na szybko
ja dziś os rana w rozjazdach rano do smyka po lalkę dla Wiki w końcu kupiliśmy taka i jest bardzo fajna do tego była na promocji ze 159 na 99zł

potem udało mi się do fryzjera wyrwać na farbowanie i tak troszkę podciąć przed chwilą wróciłam wstawiłam ziemniaki i musze skończyć sos

mam nadziej że się nie obrazicie nie mam czasu przeczytać wszystkiego póki postaram się nadrobić wieczorkiem

buziaczki dla wszystkich

ja nie pisalam o tetrowych ;-):-D tylko o takich:
Zobacz załącznik 470602 ja za wode nie place jakos sporo bo u nas nie ma licznikow:-D do tego sa wklady i jak sik jest to wklda sie zmienia nie calego pampka:tak:mam 3 takie dla amelkowny przetestowane wiec luz. a ze przesikac czy przekupkac dziecko moze to wiem no pampki zwykle tez nie raz przepuscily to i owo;-)z praniem ogarne mnie nigdy nie razilo zapachowo ani wizualnie ...no teraz w ciazy mam czasem problem zeby ogarnac zapachy ale to inna bajka teraz:sorry2:[prasowanie tu odpada na czaszecie krochmalic tez nie musze;-) a ze zmiany potrzebne to wiadomo ogrzewanie mam gazowe sporo mnie to nie kosztuje i tak jesien zima u nas tarmosi wietrzysko to codziennie chodzi moge wieszac na kaloryfer mnie nie robi roznicy i wiem ze wyschna na spokojnie. chce zaryzykowac tym razem i tylko na spacery jednorazowki zakladac. zobaczymy.

azorku a ja pisałam o tych właśnie rozmaiłam o nich z babka na tragach i właśnie nie uwierzę że dziecko ich nie przeleje!!!!!!!!zresztą babka omineła ten temat jak śmierdzące ***** za przeproszeniem!!!!!! nie mówię o noworodku ale o np pół rocznym bablu i jeszcze ci powiem że moja Wiki nigdy nie przelała pampersa musiałbym go po prostu za rzadko przebierać ... co do prania to u mnie woda z kanalizacją jest po 11 zł za kubik wiec bardzo dużo co do suszenia na kaloryferach to w zimie będzie pełno rzeczy do suszenia wiec jakby jeszcze pieluch doszły to masakra!!!!!!ja jeszcze raz mówię im wielkie NIIE:-);-)

Witam
Cały dzień mnie nie było i myślałam że tutaj będzie kilkanaście stron do nadrobienia, ale widzę ża każda z Was miała chyba dużo na głowie:tak: Ja pojechałam do sklepu oglądać z moim wózki i powiem, ze tylko jeden przypadł mi do gustu.Kupiłam kaftaniki z niedrapkami oraz oczywiście zakupy spożywcze zrobiłam. Skoczyłam do ciuchów i kupiłam sobie koszulę ciążową z H&m no i jestem:tak: Posprzątałam mieszkanie a teraz czekam na swojego męża bo jeszcze na wieczór musiał jechać do pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry