reklama

Październik 2012

reklama
Witam poweekendowo prawie. Pogoda do bani więc weekend z ksiazką i pod kocykiem ale nie powiem zeby mi źle było:tak:

Tylko czuje się i wygladam jak mały słonik;/

Kaka82 chyba my wszystkie czujemy się powoli jak słoniki;-) przynajmniej ja tak zaczynam się czuć, więc jestem w tym poczuciu z Tobą;) pogoda rzeczywiście dziś paskudna;-( u nas dni Głogowa i nawet nie chce się tam stać i słuchać koncertów.

Hejka
Jutrzenka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Współczuję śmierci babci :-(
Maleństwo gratulacje
Ptyśka nie wiem jak to ze smakami,ale ja mam mieć chłopca,a słodkie też uwielbiam i teraz zamiast mięs wolę posiłki na słodko .No chyba,że numer dzidziuś mi wywinie heheh
Kaka ja też czuję się jak słonik. Zginam się jak stara babcia i nie ma mowy o szybszym chodzeniu :confused:

jutrzenka, bardzo mi przykro z powodu babci, a rocznicą się nie martw, bo to nieważne żeby rocznice były szczególne, to wspólne życie ma być udane!
maleństwo20, gratuluję:-)

Też się czuję coraz cięższa i niestety mniej sprawna. Ale rośniemy, to co się dziwić. Na dowód brzucha słusznych rozmiarów zdjęcie wrzuciłam w odpowiednim wątku;-)

Witam się dziewczynki wieczornie :-)

jutrzenka - współczuje śmierci babci męża i gratuluję rocznicy slubu - niech wiele kolejnych będzie weselszych i w pełni szczęśliwych :-)

maleństwo - gratuluję zdanych egzaminów

ptyśka - ja na chłopaka kocham mięsko i nie pogardzę słodkim, niestety

musa - co za cudowny dzień... zazdroszczę, ppo takim dniu człowiek musi się czuć piękniej, zdrowiej, lżej i mniej w ciąży :-)

malinowaP - gratuluję sukcesu kulinarnego, a dzieci są rzeczywiście cudownie szczere i to jest piękne :-)

A my wróciliśmy od kuzynki małża, było fajnie, odpoczęłam, Majka się wyszalała, Michaś kopie pięknie, teraz już zbieramy się do spanka, bo już jutro o 8.00 POŁÓWKOWE !!!!!!!!!!! a wcześniej jeszcze Majkę trzeba zerwać i zawieźć do przedszkola :-)

reklama
Jutrzenko wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ,no i bardzo współczuje z powodu babci.
maleństwo gratuluje!!
Ptyśka ja słodkie na chłopca wcinałam , a teraz jakby mniej...więc nie ma reguły.
Sonka powodzenia na jutrzejszym badaniu !!

Mnie też maleńka kopie teraz coraz mocniej ,dzis dawała czadu przez pól dnia :) Ide zaraz lulu bo jakis ciężki dzień a muszę wstac o 5 żeby M wyprawic do pracy!!

Kolorowych snów Brzuszki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry