reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2012

klaczek a dawałaś coś nkwego do jedzenia? Kupka po niektórych rzeczach rzeczywiście może być troszkę żrąca jak to napisałaś:) ja bym na początek właśnie pod tym kątem zaobserwowała..

reklama
Nie, nie dawałam nic nowego. Jak ją pzrewinę od razu, to nic się nie dzieje. Ostatnio zrobiłą kupkę przez sen w nocy, zauważyłam dopiero jak się obudziła, ze 3 godziny z tym spała, pupa masakra. Nie dałą się dotknąć. Byliśmy u lekrza, pzrepisała nam Clotrimazolum. Od razu się poprawiło, ale nmie chcę tej maści stosować zbyt często. Kiuedyś miała lamblie i kupka też była żrąca, zastanawiam się czy nie zrobić badań na to. Ale żadnych objawów brzuszkowych nie ma. Wczoraj zrobiłą 3 kupki, ale to chyba wina wychodzącej włąśnie 2.

jeju biedna...clotrimazolum jest bez recepty jaby co, szczerze mówiąc nie wiedziałam że u takich maluszków można to stosować. qrcze znają życie to wszystko może być tu przyczyną:(

Kłaczek badanie na lambie możesz powtórzyć tak dla świętego spokoju. ciekawe co to może być, kurcze biedactwo :(
nam na krostki te po uczuleniu od pampersów pomógł sudocrem

Witam Was! Jestem mamą z grudnia 2012 a mam nadzieję być mamą 2014. Aktualnie piszę pracę mgr na temat uprawnień pracowniczych związanych z rodzicielstwem. Mam wielką prośbę do tych z Was które są już mamami lub są w ciąży a równocześnie są osobami pracującymi lub przebywającymi na chorobowym/macierzyńskim/wychowawczym o wypełnienie mojej ankiety. Będę Wam niezmiernie wdzięczna!!! Prosiłabym tylko o dokładne czytanie odpowiedzi przed udzieleniem ostatecznej odpowiedzi. A oto link do ankiety Ankieta - UPRAWNIENIA PRACOWNIKÓW ZWIĄZANE Z RODZICIELSTWEM

kochane jaKies pomysly na prezent na roczek? dla dziewczynki?
albo moze co wasze pociechy dostaly?
i wogule w jakich limitach cenowych sie teraz kupuje ? :-) :-)
// jest to roczek 'kuzynki' - moja mala jest jej ciocia - ale ze wzgledu na wiek to raczej kuzynostwo bedzie predzej niz 'ciotkowanie'//

Misza Ignaś przegonił Igorka z wagą az niemozliwe na wadze domowej igor waży 10,5 sama jestem ciekawa ile waży na lekarskiej ,co do szczepień na odrę różyczkę to ja się ich boję Adrian mając lat 7-8 jakos tak miał to szczepienie i przeszeł bardzo żle za uchem powyskakiwały mu jakieś gule temperatura cuda wianki i okazało się że to od szczepienia różyczkowego . Więc nie wiem czy szczepic czy nie co jest lepsze przechorowanie czy szczepienie żeby nie zachorował hmmm .

Co do roczku to ja chciałam zrobic tylko tak dla nas no ale juz sie goście sami wprosili i teraz mam imprezę chyba zrobie w lokalu zaprosze ich wszystkich na obiad i na torta z kawą więcej imprez nie planuje urodzinowych na taką skalę .

reklama
Hej Dziewczyny. Ja tak w telegraficznym skrócie bo czasu mi na wszystko brakuje a i chęci też czasami:( Jestem w trakcie przygotowań do ślubu, roczku i jeszcze wymyśliłam przeprowadzkę!!! Nie wiem czy to nie uzależnienie ale odkąd jestem z moim partnerem (4 lata) przeprowadzaliśmy się 5 razy a dzisiaj pisze już z nowego mieszkania czyli 6 przeprowadzka za nami:) Nie za daleko się przeprowadziliśmy bo piętro niżej ale dla mnie to wielki plus. Dużo mniej noszenia Antosia i tobołów a w moim stanie to już dużo. Mamy bardzo duży balkon i w ogóle jakoś tak mi się spodobało:) Suknię ślubną już mam, kupiłam trochę za dużą ale jest jeszcze 6 tygodni to może trochę mi brzuch dorośnie;) Roczek już pewne zrobimy 4 dni wcześniej razem z naszym ślubem. Będą tylko najbliżsi czyli ok 20 osób. Po kościele obiad i kolacja w knajpie no i torcik dla Antka. Trzymajcie kciuki bo zaczynam się stresować!!!

Do góry