reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Witam Październikowe mamusie:DD chciałabym do Was dołączyć:) jeszcze nie jetem pewna, czy jestem w ciąży, ale jestem dobrej myśli. za kilka dni zrobię test, bo teraz jeszcze za wcześnie...miejmy nadzieję, że pozytywny:)

reklama
GoKa trzymam kciukasy za fasolinke to niezle Ci wczoraj stracha napedziła.

Jagoda to witamy i czekamy na wynik testu za kilka dni :)

Mnie szyja nadal boli.Próbowałam rozgrzac na cieplo ale tylko troszke pomogło.No nic maz z pracy wróci to moze lepiej rozmasuje, juz mu zapowiedzialam ze ma robote na wieczór:tak:

Witajcie Kobietki:) Dwa dni mnie nie było i pół dnia czytałam nasze forum - tyle do nadrobienia miałam :) Jak to dobrze że jest nas coraz więcej :)

Ja w przyszłym tygodniu dopiero do lekarza pierwszego kontaktu na wizytę a on umówi na wizytę w szpitalu w 18-20 tyg ciąży i może wtedy zobaczę moją fasolinkę :szok: trzymajcie się ciepło mamusie i dbajcie o siebie :cool2:

Jagoda witaj.Napisz mi swoje dane na Pw to wpiszę Cię na listę,wpisz wiek i datę porodu.
Dore w 18-20tyg dopiero maluszka zobaczysz ???:szok:

Mam problem bo od wczoraj prawie ciągle mi się ,(że tak brzydko napiszę )"beka" .Ma któraś tak? Normalnie ześwirować można ile mam powietrza w żołądku :angry:

Witajcie Kobietki:) Dwa dni mnie nie było i pół dnia czytałam nasze forum - tyle do nadrobienia miałam :) Jak to dobrze że jest nas coraz więcej :)

Ja w przyszłym tygodniu dopiero do lekarza pierwszego kontaktu na wizytę a on umówi na wizytę w szpitalu w 18-20 tyg ciąży i może wtedy zobaczę moją fasolinkę :szok: trzymajcie się ciepło mamusie i dbajcie o siebie :cool2:

Matko ja bym do tego czasu zwariowała. Ja się nie mogę 28 lutego doczekać, bedzie wtedy 8 tydzień ciąży :happy2:

Dziewczyny a słyszałyście o dzienniczku ciąży o takim Dzienniczek Ciąży | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl. Ja już go mam i powiem wam jestem zadowolona bo jest tam pamiętnik gdzie można wpisywać swoje mysli uczucia, jest terminarz wizyt i badań. Listy dla mamy i dzidzi do szpitala. Cała wyprawka.
Dla mnie dopiero co wchodzącej w świat ciąży bardzo fajne rozwiązanie, a mam nadzieję że po jakimś czasie siądę przeczytam to i łezka się w oku zaktręci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamba ja właśnie słyszałam i muszę się wybrać do jakiegoś empiku żeby obejrzeć i ewentualnie kupić, ale też wydaje mi się to fajną pamiątką z okresu ciąży

Mamba - super pomysl, ja nie jestem az taka systematyczna, zeby pamietniki prowadzic
Za to mam juz moje pudeleczko ciazowe, narazie jest w nim kilka testow, dolacza zdjecia z usg, "bransoletka" ze szpitala itd :)

świetna sprawa z tym dzienniczkiem, ale ja myślałam raczej o zwykłym pamiętniku ... wczoraj przeszło mi to przez myśl jak brałam kąpiel hihi .... musze właśnie poszukać w empiku czy są jakieś ładne pamiętniki .... obojętnie w jakiej formie myślę że warto takie coś prowadzić bo to świetna pamiątka :tak:

reklama
Ja mam w pudełeczku schowaną kartę ciąży ,synka pępuszek który odpadł z tym klipsem też mam i pierwszy pukiel włosów :-D
Niestety ja też nie jestem zbyt systematyczna więc taki pamiętnik odpada

Do góry