reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2012

Witam się słonecznie!

Vibeke - świetne szorty
Cudna pogoda, wczoraj spędziliśmy leniwą niedzielę w ogródku, dzisiaj Majka w przedszkolu, ale od jutra wszyscy maja wolne do końca tygodnia, więc trochę pojeździmy i poodpoczywamy

Ja ruchy czuję wieczorem najczęściej, jak się położę na plecach, dotknę brzucha i wsłucham w siebie, to mam jakby takię pękające duże bańki, trudno to opisać

reklama
my w weekend wybraliśmy się do Zakopanego mieliśmy jechać w przyszła sobotę ale stwierdziliśmy że wtedy bedzie dramat pogoda boska odpoczęliśmy Wiki się wybawiła wiec ogólnie super.....

Witam mamusie z października :) Dostałam się na to forum przypadkiem i mam nadzieję , że się tutaj zadomowię na troszkę :)
Termin mam na 30 października :-D

ale jak na razie bardzo źle znoszę ciążę :(
witaj i gratulacje

zadrosze wam tych wypadow, ja tez bym chetnie gdzies pojechała ale wole teraz nieryzykowac zwłaszcza ze mam to rozwarcie.
współczuje ale masz racje odpoczywaj jak najwięcej.... coś musiałam przeoczyć i nie doczytać a ile masz tego rozwarcia ???

Cześć dziewczynki!Nie mam ostatnio nastroju i ochoty na nic...wszystko jest nie tak jakbym chciała i łapę jakieś doły nic mi się nie chce,nie śpię tylko myślę,non stop chce mi się ryczeć:-(Także nie zaglądałam bo nie chciałam udzielać wam mojego złego samopoczucia.Gnębię się tym sama no ew,mojego faceta.
oj niestety uroki drugiego trymestru hormony ci szaleją nie martw eis niedługo minie .... a teraz po prostu się wyrycz za wszystkie czasy mnie to pomagało w poprzedniej ciązy

Ja wspominam moją końcówkę ciąży w takie upały bo córcia jest z końca lipca. To była dopiero katorga ;-) I też rodziłam w taki gorąc. Chciałam urodzić tym razem w zimie, ale jednak wyszła jesień i też okej. :-)
oj tez rodziłam pod koniec lipca jedno z najgorętszych lat ostatniego stulecia upały nawet po 45 stopni to był koszmar wiec już się boje co będzie teraz całe lato ...ooooo matko ..... póki co ciepło nie bardzo mi przeszkadza ale w III trymestrze czuje że nie będzie tak wesoło;-):-).....

sandy fajny ten park

co do ruchów to na początku czułam przelewania smyrania ale w sobotę dzidzia już mi zaserwowała serie koniaczków .......

Witajcie!
Wpadam na chwilkę zameldować się że żyję :-) Ale cudna pogoda! Jak ja uwielbiam takie słońce :tak: Cały weekend spędziłam na ogrodzie, niby większość czasu w cieniu a trochę słoneczko mnie złapało. Teraz idę oczywiście dalej na leżaczek ;-)
Co do ruchów to ja już czuję porządne kopniaczki, i do tego ciągle się rozpycha, od kilku dni normalnie mogę poczuć jak jest ułożone, albo widać jak się przesuwa. Nieraz śmiesznie to wygląda jak mi z jednej strony górkę zrobi, a z drugiej dziura :-D
Także idziemy się dotleniać na świeże powietrze :tak:

nikolaa własciwie mi nie powiedziała ile tylko ze sie rozchodzi i trzeba luteine.

Ja tez juz ruchy czuje takie przlewania i nieraz tak jakby sie z jednej strony wypinał.

pogoda piekna to mu teraz na polku siedzimy oczywiscie w cieniu.

pozdrawiam wszystki i zmykam

Hehe a ja wlasnie dlatego sie ciesze teraz ze w irlandii jestem :)
Ogolnie nigdy nie przepadalam za sloncem, w polsce cale slkoneczne dni przesypialam :D Jak nietoperz:D

Dziewczyny jak wy czujecie wasze kopniaki? Jak mozna to opisac?
Moja sa jakby lekkie dretwienie[bardzo krotkie] prawie jalby mnie prad kopnal [czasami] - i zaczynam sie juz zastnawiac czy mam tak wrazliwe wnetrznosci? czy moze to jednak co innego.
---wczesniej ''glaskanie'' raczej odczuwalam jak drapanie? ://

Mój smyk to już tak kopie, że hej :-D Cieszę się bo przynajmniej wiem, że tam ok.
A ja dzisiaj troszkę prze kompem żeby pozałatwiać sprawy w pracy i oczywiście zaglądnąć do Was:-) Ja wczoraj byłam cały dzień w drodze. Pojechaliśmy całą rodzinką przez Słowację na poddhale do Nowego Targu na lody a potem do Czorsztyna obejrzeć ruiny zamku i przepłynąć się gondolą po jeziorze na drugi brzeg pod zamek w Niedzicy. potem skoczylismy do sanktuarium w Ludźmierzu a potem jeszcze na pizzę w Rogożniku i do domku przyjechaliśmy o 23 w nocy. Połozyłam się do łozka i mały zaczął harce:szok: Poskakał poskakał aż w końcu zasnęłam z czego w nocy obudził mnie najpierw szczekający namiętnie pies i wtórujący mu mój mąż.:baffled:

Hej kobitki taka piękna pogoda że nie ma kiedy wpaść na bb ale widzę że nie tylko ja zajęta ale ogólnie wszystkie korzystamy z pogody:-)

My dzisiaj w nocy jedziemy w góry więc pewnie tez mnie kilka dni nie bedzie ;-)

Udanego weekendu życze wszystkim :tak:

Pozdrawiam :-)

widze ze kozystacie z pogody, ja dzis wzielam sie za pranie i wkoncu moze sie zmobilizuje i mlodego zimowe rzeczy pochowam i odkopie te co do dostałam od siory na wiosna- lato.

reklama
Do góry