reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2012

Witam się i ja
Aguga dużo zdrówka dla męża no i ty również odpoczywaj
Pesca gratuluje i życzę długich, spokojnych i szczęśliwych lat z małżonkem
malinova może poczekaj
Ja dzisiaj już po pierwszym egzaminie, myślę że zdam go :-), teraz powinnam się zacząć uczyc do kolejnego bo już w piątek jest (jak widać nauka z bb i fb;-):-D jest obowiązkowa)

emotion u nas dziś tez ładnie, zero wiaterku, deszczu a czasem i słoneczko zaświeci.
Właśnie gratuluje kopniaczków, ja nadal czekam :-(i ciągle myślę czy wszystko ok z dzidzią (przez to krwawienie)

piszecie o szczawiowej oj jakbym już zjadła taką zupkę:-p. Pijecie może kawkę - ja piję bezkofeinową, tzn znowu zaczęlam bo mam teraz na nią okropna ochotę, prędzej kawa mogła nie istnieć. Co do grilla to ja bym dodała do kiełbaski pomidory w sosie czosnkowym z fetą :-p:-p i piwo ggingers, oj narobiłyście mi teraz smaka. Dziewczyny na reszcie jest duża poprawa z moim plamieniem, rano troszkę a teraz nic, wczoraj było podobnie, tylko na wieczór znowu było, no ale ładnie już z powrotem leże i odpoczywam.
Pozdrawiam gorąco:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pesca wszystkiego co najlepsze ,długich lat w szczęściu i milości!!!!

Tez czuje ruchy w okolicach pępka a brzuch mam jak w 7 miesiącu!!! Szok:szok:

Przez ten ukrop to tylko piję nawet mi się nie chce mysleć o jedzeniu kupiłam dzis piwko bezalkoholowe więc bede mieć uczte wieczorkiem :) :) :)

witam dziewczyny ja się polkuje a w przerwach trochę ogarniam dom.......póki co zbiera się na burze już trzęsę portkami bo tak się boje ....
aguaga kochana zdróweczka dla męża oby jak najszybciej doszedł do siebie a tobie przytulasy przesyłam trzymaj się....
pesca
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
ka10207.jpg

co do ruchów to ja czuje najbardziej rano i wieczorem jak sobie sama spokojnie leże bo inaczej Wiki mi zaprząta głowę ......

Pesca Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Karola ja kupuje Bawarie brzoskwiniową i z lodówki mi bardzooo smakuje:)
Mi ta brzoskwiniowa to jak oranżadka smakuje :-D Ale ta zwykła to rzeczywiście nie bardzo smakuje, chyba że bardzo schłodzona. A ja kupiłam sobie na dziś Karmi malinowe i już się chłodzi w lodówce :-)
A moim ulubionym piwkiem jej Desperados. Mąż ostatnio się nade mną znęcał i pił sobie przy mnie, a mi aż ślinka ciekła :wściekła/y:

Kurcze,ale robicie smaka z tym piwkiem o takim moge pomarzyć bo w mojej dziurze nie kupi się takiego.Zjadłam kiełbaskę z grilla,pierwszy posiłek od dwóch dni.
Mój maluszek też najbardziej aktywny pod wieczór kiedy się położę chociaż i w ciągu dnia już podskakuje.
Celka dobrze,że mniej krwawisz.Kciuki za dobrze napisany egzamin.

Ja pod wieczór podjadę do m ,przemyję go bo taki upał,że szok.

Jest jeszcze Lech Free i chyba Żywiec z piw bezalkoholowych :)
Ja Lecha wypiłam pół szklanki z półtora tygodnia temu, ale mój żołądek nie przyjął niestety... ;)

reklama
Cześć dziewczyny!

Pogoda super! Normalnie lato :-) Wczoraj pojechaliśmy na wycieczkę na Chrobaczą Łąkę, Szymon był zachwycony - mamusiu, ile drzew, jak pięknie :-D A ja mam zakwasy na pośladkach :-D Po południu trochę postraszyła burza ale nic z tego nie było, dziś też. Upał daje się we znaki ale generalnie czuję się super, nie puchnę i jakoś radę :-)

Małego czuję nisko, zdecydowanie nie na wysokości pępka, chyba leży jakoś w poprzek i tylko się obraca, bo właściwie codziennie kopie mnie z innej strony :-) Czuję go już nie tylko na leżąco wieczorem, ale o różnych porach dnia i w różnych pozycjach - teraz też nie śpi :-)

pesca, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :-)

Do góry