Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Esi mi sie po prostu nie chce wokół siebie wiele robic, ubieram to w czym mi wygodnie i juz, katorgą jest ubranie sie w coś by wyjść z domu, bo wszystko mnie obciska i irytuje, ze niby mam ciuchy w szafie ale albo w nie nie wchodzę albo źle sie w nich czuje. I pomysleć ze wg początkowego planu mialam jeszcze teraz do pracy chodzic, ciekawe w czym
KArola no widzisz, we trójkę z Esi jestesmy mniej wiecej na tym samym etapie, ale cos kolezanka sie pospieszyla z pakowaniem torby, zatem i my musimy ;-) Esi a ja mysle ze te kąpiele to nie zabobony, tylko chodzi o to, ze przy wchodzenia do gorącej wody nagle zmienia sie ciśnienie - maluszkowi takze i może dochodzic do jakiś powikłań, syszalam o tych zaleceniach szczegolnie na początkowym etapie ciąży.
A jeszcze miesiąc temu była dobra! dziekuje dziekuje ale Olivka nie dziekuje i jeszcze posiedziazorku!&&&&&&&&&& wpuszczamy Cię do kolejki :-)
w sumie znow to samo co ostatnio relacja na odpowiednim watku
a juz mialam lekk andzieje ze sie cos ruszy bo mam serdecznie dosc
zerkne pozniej teraz ide zwalczyc mloda na drzemke i sama sie kimne bo padam na pyszczekOczami wyobraźni widziałam Cię ze złamanym zębem po przeczytaniu pierwszej części wypowiedzi.Rano zapodałam sobie lód z sokiem jabłkowym i złamał mi sie zawias od drzwi zamrażalnika.
Poród miałam lekki ale nie bezbolesny;-) Poleciałam też łaciną na kilku mocniejszych skurczach...Po prostu po wszystkich opowieściach które słyszałam nastawiałam się na ból któremu nie sprostam. A nie było tak źle. Szkoda, że nie mogę mieć pewności, że teraz też tak będzie
![]()

Na szczęście ból przeszedł, ale strach został.

. A miesiace ja licze tak ze jak mam wg miesiaczki termin na 2 X to wlasnie drugiego kazdego miesiaca zaczynam nowy miesiac 
Jutrzenka wszystkiego naj z okazji rocznicy

;-);-)