reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2012

Karola baw sie dobrze na uczelni i zwiewaj do domu odpoczywać jak tylko nadarzy sie okazja! właśnie.. albo przeoczyłam albo nie pisalas czy udało Ci sie zalatwic inne formy zaliczenia niz siedzenie całymi weekendami na uczelni?
Esi jak sie dziś masz? z tymi skurczami mozesz poturlać sie jeszcze kilka/kilkanaście dni jak widać ;-) ja w ogole nie wiem co to skurcze, jedyne co to często mi sie brzuch stawia i twardnieje, czasami boleśnie że chodzę przygięta, no i ten nacisk małego na dół.. mam nadzieje ze poznam skurcze ;-)

Dobrego dnia Wam życzę

reklama
Hej dziewczyny!
Jakoś nie miałam rewelacyjnej nocy dzisiaj. Grunt, że w ogóle choć kilka godzin pospałam. Skurcze hmmm od wczoraj podobne. Czasem częściej niż 15 minut, ale jak już jestem prawie zdecydowana, żeby pojechać do szpitala to się wydłużają czasy pomiędzy i się rozmyślam. Jedyne co mnie zastanawia to fakt, że znowu zaczęłam lekko krwawić. Mam też inne takie mniej wyraźne symptomy, ale skupiam się raczej na tych poważniejszych :-) No nic, trzymam rękę na pulsie. Dobrze, że wczoraj nie pojechałam, bo bym zaliczyła noc w szpitalu bez sensu.
Karola oby Ci szybko zleciało na uczelni. To jest bezduszność w taki ładny dzień kazać ludziom siedzieć w szkole.
Ale fajnie, że Azorek już sie wykluła - doczekała się nareszcie nasza forumowa siłaczka ;-)
A nikamo - wow - waga i wymiary zacne :tak:

Hej!

Esi trzymaj rękę na pulsie, a ja trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&& :-)
Majeczka też nie wiem co to skurcze, nie licząc tego z łydki :-D. Chyba poznamy co? A może będziemy rodzić bezbólowo?!! :cool2:
Karola wytrwałości na uczelni, żebyś dała radę wysiedzieć &&&&&&.

Miłego dnia dziewczynki!

witam

Karola.. intensywny dzień cię czeka.. wytrwałości. bo siedzenie na zajęciach z brzuchem niezbyt wygodne raczej.

Esi jak dzisiaj skurcze? a może urodziłaś? :tak:
edit: doczytałam że jeszcze 2 w 1 .. ale sytuacja rozwojowa jak widzę... :)

ja mam dzisiaj sprzątania dzień.. niezbyt dużo ale najpierw BB :-D

miłego dzionka

edit2:
http://allegro.pl/wozek-jedo-bartatina-i2665423700.html

poczytajcie opis do samego końca.. :) niezłe

Ostatnia edycja:
witam

Karola.. intensywny dzień cię czeka.. wytrwałości. bo siedzenie na zajęciach z brzuchem niezbyt wygodne raczej.

Esi jak dzisiaj skurcze? a może urodziłaś? :tak:
edit: doczytałam że jeszcze 2 w 1 .. ale sytuacja rozwojowa jak widzę... :)

ja mam dzisiaj sprzątania dzień.. niezbyt dużo ale najpierw BB :-D

miłego dzionka

edit2:
Wózek Jedo Bartatina (2665423700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

poczytajcie opis do samego końca.. :) niezłe

Wymiękłam...i zabrakło mi słów...

Hej :-) U nas dzisiaj szaro i chłodnawo. Wczoraj moi rodzice zabrali Olusia do siebie na noc, dzisiaj wrócił zadowolony, a my z mężem zdążyliśmy wcześniej pojechać na miasto i porobić zakupy :-)

Karola, gratuluje trafionej 3, suuuper :-) i mam nadzieję, że dzień na uczelni minie Ci szybko i nie wrócisz padnięta

Marand, super, że już jesteście wszyscy razem w domku :-)

esi, no proszę, może już lada dzień i Ty się nam rozpakujesz :-) jak tam sytuacja dzisiaj ? doczytałam, mam nadzieję, że albo rozkręci się albo wyciszy, żeby za długo Cię nie męczyło

margot, super, że humor się poprawił i widzę, że miałaś wczoraj udany dzień :-) a co do wysypki to może tak jak mówią dziewczyny zrób sobie wapno, mam nadzieję, że szybko się tego pozbędziesz

Mamba, współczuje Wam kolek i mam nadzieję, że było to jednorazowe i nie będzie Ci już więcej synka męczyło &&&&

Mina, hehehehe niezły opis tej aukcji i sam blog również :-D:-D:-D

Miłego dnia :-)

hejka.pisze z kom sorki za bledy i literowki. mloda urodzila sie z waga 3430 i 55cm dluga. cycory mi wygryzla juz ze karmic nie moge :( polozna na oddziale na takie dzieci mowi pijawki bo mloda soe wrecz rzucila na cycki zaraz po urodzeniu:) w nocy mezasty zasuwal po formulke bo mloda pochlonela resztki mleka z piersi i tak mnie zdziabala ze mam strupy:(( troche sie podkuruje i zawalcze dalej zobaczymy jak bedzie. ja nadal ciut obolala ale ma chodzie.kazda mozliwa chwile poswiecam na odpoczynek snu mialam niewiele od porodu niestety.ale ogarniam jakos zobaczymy co bedzie od pon jak maz znow pojedzie az strach sie bac lol.jak sie pozbieram do ladu opisze swoj porod i zdam relacje co i jak u nas .sciskam kciuki za oczekujace &&&& warto sie pomeczyc zeby taki maly cud moc usciskac i wycalowac :)) postaram sie was podczytac wieczorkiem jak maly ssak pozwoli

Karola, dzisiaj zaczynam 36 tc, ale mąż mnie juz ponagla, boi się ,że potem w biegu będziemy wszystkiego szukać. Już mi się po nocach śni ta torba, ale leń na razie wygrywa:wściekła/y:Jak nie dziś, to też dopiero w poniedziałek, chyba do tego czasu nie zaczniemy rodzic:) Miłego dnia na uczelni.

Przeczytałam, że w Krk piękna pogoda, u mnie leje cały czas:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry