Mama-1222
Wdrożona(y)
Moja jak ją brzuszek nie boli to śpi ładnie 3-4,5 godz. Czasami kupa ją budzi, ale je i ładnie śpi dalej. Jak ma wzdęcia to niestety śpi i stęka przez sen, budzi się co 2 godz., popłakuje, masujemy się , zmieniamy pieluchę i tak ze 2 godz i znów zasypia.
Oluska - każde dziecko ma inaczej. Jedno już po miesiącu budzi się raz a inne przez prawie rok kilka razy. Najpierw jedzenie, potem zęby, siusiu, choroby i pełno innych powodów i tak niestety przez ok.2-3 lat.
MArgot - a mnie w ciązy żaden facet nie ruszał.
Jakaś taka obojętna sie zrobiłam.
MAjeczka- ja kiedyś u takiego dziadziusia okulisty byłam i wyszłam w szoku. Bo on sam chyba nic nie widział. A ginekolog to już jakieś przegięcie.
Elutka - super grzeczny synek. Oby mu tak zostało.
Starszy w przedszkolu, mała śpi, mąz w pracy. Obiad ugotował się właśnie. Dziś ma mnie odwiedzić koleżanka z córką. A od pon. będę sama bo mąż na 3 dni na szkolenie jedzie. A wczoraj wróciła z innego. Mama u mnie była, ale więcej mi na nerwy działała niż pomagała. Wojtek grzeczny jak jej nie ma, a jak jest to dostaje małpiego rozumu bo babcia mu na wszystko pozwala.
Oluska - każde dziecko ma inaczej. Jedno już po miesiącu budzi się raz a inne przez prawie rok kilka razy. Najpierw jedzenie, potem zęby, siusiu, choroby i pełno innych powodów i tak niestety przez ok.2-3 lat.
MArgot - a mnie w ciązy żaden facet nie ruszał.
Jakaś taka obojętna sie zrobiłam.MAjeczka- ja kiedyś u takiego dziadziusia okulisty byłam i wyszłam w szoku. Bo on sam chyba nic nie widział. A ginekolog to już jakieś przegięcie.
Elutka - super grzeczny synek. Oby mu tak zostało.
Starszy w przedszkolu, mała śpi, mąz w pracy. Obiad ugotował się właśnie. Dziś ma mnie odwiedzić koleżanka z córką. A od pon. będę sama bo mąż na 3 dni na szkolenie jedzie. A wczoraj wróciła z innego. Mama u mnie była, ale więcej mi na nerwy działała niż pomagała. Wojtek grzeczny jak jej nie ma, a jak jest to dostaje małpiego rozumu bo babcia mu na wszystko pozwala.

), pobujałam sie na piłce, czyli to co codziennie robię, ale nic.. mały nieugięty czeka na swój czas
wczoraj znow od ok 16.30 do 23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! byl placz zawodzenie wicie sie :-
teraz jak jest potrzebna to cyrki robi
ojjjjjj zadzwonie znow dzisiaj i jak nie ja o niech mi kogos innego podesla bo ja oszaleje:-(