Sandy mi na szczęście już katar przechodzi...wiesz, leczony 7 dni a nie leczony tydzień..upierdliwe zjawisko :/Grzej się tam pod kołderką i pij dużo, najlepiej herbatki z cytrynką i miodem(soku malinowego nie polecam, bo ponoć w ciąży nie wskazany, bo skurcze wywołuje).
U mnie malutki dzisiaj strasznie pierdzioszkuje..brzuszek już 2 razy masowany. Nie wiem po czym tak, bo nic takiego nie jadłam...jedynie kubusia piłam hm..wczoraj też był jakiś marudny, może ta pogoda...
U mnie malutki dzisiaj strasznie pierdzioszkuje..brzuszek już 2 razy masowany. Nie wiem po czym tak, bo nic takiego nie jadłam...jedynie kubusia piłam hm..wczoraj też był jakiś marudny, może ta pogoda...

One strasznie szybko wsiąkają w pieluszkę ale na szczęście nie ma w nich śluzu.
podejrzewam że swędzą go te krostki... Byliśmy u pediatry i podejrzewa skazę ale z powodu że parę dni temu zaczęłam mu podawać herbatę koperkową to nie wykluczyła alergii...od poniedziałku herbata odstawiona, małego natłuszczam specjalną maścią ale nie ma poprawy także chyba wszystko wskazuje na skazę, co Wy o tym myślicie? Jeśli mogłabym prosić o odpowiedzi na PW,z góry dziękuję i pozdrawiam;-) Paulina