Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nasza tez usypia na rekach....mysle ze jeszcze taka malutka jest to moze jakos ja odzwyczaje zanim sie ciezka zrobiNo tak, z jednej strony ok, nie bujać bo się przyzwyczai. Ale powiedzcie mi jak zająć płaczącego 2 tygodniowego noworodka między karmieniami? Przecież smoczka z piersi też nie wolno robić...
i tez mialam nie nujac nie nosic i doopa blada
dziecko mnie sterroryzowalo
a smoka zbytnio nie chce czasem tylko zlapie i to nie wtedy kiedy ja chce jej wcisnac
dla czego niestety? ja uwazam ze to rewelacyjny wynalazekNiestety od tygodnia daję mu smoczka (którego pokochał), nie jestem z tego dumna ale czasami nie wiem jak go uspokoić:-(.
jesli pomaga to czemu nie skorzystac:-)nie sok z malin tylko z lisci malin:-) owoce maliny maja inne wlasciwosci niz liscie;-)(soku malinowego nie polecam, bo ponoć w ciąży nie wskazany, bo skurcze wywołuje).
potwierdzam obie moje panny mialy to zjawisko. ja podobno tezMowila ze noworodki maja woole w sobie czasem tyle tego hormony [z naszego krwiobiegu] ze jak sie rodza to maja okres![]()

mozna chcesz ebook o zasypianiu? wyslij emaila na priv to podeslePowiedzcie mi czy takie male dziecko mozna juz uczyc dnia i nocy? Bo ona sobie o 11 zasypia [wdzien] i budzi mi sie 16/17 wieczorem, a w nocy teraz [bo wczesniej ladnie spala] to naprzyklad o 24 ja karmie przebieram -pozniej sie rozglada/nie spi do 3, 4rtej, przesypia moze 2 godziny i znowu jedzenie/pampers/'zabawa' .. Mozna juz takie dziecko przestawic? Czy jak bedzie zmeczona przez dzoien to i tak padnie i jej nie obudze?
Jak taka malizne wogule budzic ? Macie pomysly ?
chodzi ogolnie o wprowadzenie rutynki mamy watek o zasypianiu tam moge sie ciutke rozpisac:-)A co tu takie pustki?Hop, hop! Jest tam kto?
Dziewczyny, w co ubieracie dzieci na spacer (i czym przykrywacie) w taką pogodę - 10 stopni C, prawie bezwietrznie?
Emotion zgadza się z tym "okresem", u mnie na sali była dziewczynka, której właśnie śluz się wydzielał z pochwy, a podobno krew też może się trafić i to normalne. Wszystko od hormonów mamy. Może być też obrzędk piersi - mój Julek właśnie to ma Na początku miał tylko leciutko obrzmiałe sutki, ale dziś naprawdę całe cycyszki mu spuchły. Ale ponoć to nie boli i niczym nie grozi, trzeba tylko dbać o higienę za za tydzień, dwa ma przejść samo.
Moja niusia tez miala taka wydzielinke [okresu nie] cycuszki tez ma nabrzmiale.potwierdzam obie moje panny mialy to zjawisko. ja podobno tez
No ale nie martwie sie tym jakos - bo polozna odrazu powiedziala wytlumaczyla wiec co sie martwic.
Wybudzanie dzidzioka mi dzis srednio wyszlo - znaczy spala 2 razy po 2 godzinky - w miedzy czasie odleciala z 3- 4 razy na 10 minut - ale nie spala pol dnia przynajmniej. Moze dlatego ze ladnie nocke przespala wczorajZobaczymy jak bedzie dzis
![]()
body + pajacyk [lub spodenki i kaftanik] Misiowy pajacyk [taki wlochaty jak z h&m] + przykryta kocykiem + ta 'nakladka' co w komplecie do gondolii jest.Dziewczyny, w co ubieracie dzieci na spacer (i czym przykrywacie) w taką pogodę - 10 stopni C, prawie bezwietrznie?