Witam.
Podziwiam Was dziewczyny, że chce Wam się z tymi wielorazowymi pieluchami.
Ja jestem chyba zbyt leniwa a do tego niewiele mam miejsca na suszenie i to niech będzie argumentem
Trochę zmęczona jestem chociaż młody jest naprawdę cichutkim bobaskiem. Jednak samo przebudzenie w nocy i chyba nie sen a czuwanie mnie wykańczają.
Jesteśmy dzisiaj po drugiej wizycie położnej. Z małym wszystko ok. Pępuszek prawie zagojony.Kolejna wizyta w poniedziałek.
Antoś śpi to i ja się walnę
))
Podziwiam Was dziewczyny, że chce Wam się z tymi wielorazowymi pieluchami.
Ja jestem chyba zbyt leniwa a do tego niewiele mam miejsca na suszenie i to niech będzie argumentem
Trochę zmęczona jestem chociaż młody jest naprawdę cichutkim bobaskiem. Jednak samo przebudzenie w nocy i chyba nie sen a czuwanie mnie wykańczają.
Jesteśmy dzisiaj po drugiej wizycie położnej. Z małym wszystko ok. Pępuszek prawie zagojony.Kolejna wizyta w poniedziałek.
Antoś śpi to i ja się walnę

przez 2-3 dni mam opatrunek z bandazem nosic bo mi sie krwiaczek zrobil (sporo krwawilo z ranki bo dostalam okres rano)i 2-3 dni nie moczyc zeby sie zagoilo. jest malutka dziurka. mnie skusil fakt ze do wyboru przy moich dolegliwosciach byla wkladka wewnatrzmaciczna z hormonami albo implant. plus ze jak by mi cos nie tak bylo to chwila moment i wyjete ponoc szybko po tym owulacja wraca ale wydaje mi sie ze kwestia kobitki i jej cialka
aaa i jesli sie dlugo krwawi (bo powiedziano mi ze 1/3 kobitek nie ma miesiaczek 1/3 ma skape a pozostale maja bardzo obfite i dlugotrwajace-nie da si eprzewidziec) to trzeba isc do lekarza i daja jakies tabl na przystopowanie krwawien. ja si ewypowiem za pare miesiecy czy polecam czy nie ;-):-)
Obudziły mnie pękające i sikające mlekiem cycki. O 7 rano. A spać poszedł koło 23, ostatnie karmienie koło 22... No, ale chyba nic mu nie jest, na chorego nie wygląda, apetyt normalny, w dzień śpi tyle co zazwyczaj... Fakt, że wczoraj miał marudny dzień i mało spał w ciągu dnia, więc może musiał nadrobić.
jak nie spi to nie spi i wcale w nocy nie ma dluzszej przerwy choc dzis akurat spala ciagiem 5h ...zapchalam ja smoczkiem i zasnela wiec chyb anie byla az tak glodna..jak chce jesc to niczym nie da si eoszukac