Martoocha: Fajnie, że się odezwałaś

Ale ten czas pędzi! Jesteś już w 16 tygodniu ciąży

Super, że wszystko w porządku, to najważniejsze

Ciekawe jak Stella zareaguje na Nowego Członka Rodziny

Na kiedy masz termin? No i w ogóle jak znosisz ciążę i jak dajesz radę przy tym opiekować się Małą...masz kogoś do pomocy? Czy dajesz spokojnie radę? Tak podpytuję..bo ja z Krzysiem i nie w ciąży często padam na twarz i wciąż mi czasu na wszystko brak

Tak więc zawsze patrzę z podziwem na mamy dwójki bądź więcej dzieci, albo te, które niebawem zostaną ponownie Mamami
A co do mowy to nic Ci nie podpowiem, bo ja też czasem się zastanawiam, czy Krzyś mówi tyle ile powinien na swój wiek

"Gada" prawie cały czas, mama, tata, baba, dziadzia, da, bam, pam, lala,tam, brum-brum,pa-pa...naśladuje niektóre zwierzątka...ale tak jak pisała Agnes na przykład, że już takie czy inne słowa powtarza, to jeszcze nie

Ale intuicyjnie wydaje mi się, że jest w porządku...wszystko w swoim czasie

Dlatego Ty też chyba musisz posłuchać swojej intuicji...ale skoro Ty też długo gadułą nie byłaś, to pewnie Córa ma to po Mamusi
Dziewczyny, jak u Was z nocnikowaniem?? My Krzysia od jakiegoś czasu sadzamy, zawsze rano po przebudzeniu jest siusiu na nocniczek a potem w ciągu dnia jak się trafi...i tu wielkie ukłony dla naszej Niani, bo cały czas konsekwentnie działa w tym temacie

Na razie jeszcze nie woła sam, ale chętnie siedzi

Kupy jeszcze nie było

Na razie tylko siusiu

Myślę, że latem dopiero trzeba będzie założyć mu majteczki i wtedy tak na poważnie zadziałać z odpieluchowywaniem