reklama

Październik 2013:)

monia super, że wszystko w porządku po wizycie :) trzymaj się i oby te dolegliwości szybko ustąpiły :)
villander ja to póki co zamiast pisać pracę mgr to gadam tu z wami :) normalnie nie mogę się zabrać za pisanie. Sprzątanie też mnie czeka ale do tego też chęci brak... w ogóle ostatnio strasznie leniwa się zrobiłam przez to siedzenie na bezrobociu, nic mi się nie chce robić...

reklama
A ja nadal sie z wyra nie sciagnelam :( Zimno mi jakos :P
Ale sie usmialam z tego "pozdrowienia od Groszka" jak mi sie beknie to powiem do mojego "pozdrowienia od Oliwci" (chcemy bardzo miec core) :)

Sprzatanie, sprzatanie, krasnoludki nie chca posprzatac, ale mam czas bo moj nadgodziny dzis w pracy ma wiec wroci po 18 pewnie.

Spodnie tez sie robia troszke przyciasne, w leginsach nie lubie chodzic ;( wiec bede musiala kupic jakies spodnie juz ciazowe, albo jak wczoraj az lzy mialam w oczach to stwierdzilam, ze kupie worek na ziemniaki i w nim bede chodzila :P

Mam 168cm i startuje z waga 68-69kg.

monia super, że wszystko w porządku po wizycie :) trzymaj się i oby te dolegliwości szybko ustąpiły :)
villander ja to póki co zamiast pisać pracę mgr to gadam tu z wami :) normalnie nie mogę się zabrać za pisanie. Sprzątanie też mnie czeka ale do tego też chęci brak... w ogóle ostatnio strasznie leniwa się zrobiłam przez to siedzenie na bezrobociu, nic mi się nie chce robić...

Mam tak samo, staje sie takim leniem, ze szok a z drugiej strony sobie tlumacze ze mam na to jeszcze 6 miesiecy bo potem ani nie bede sie wysypiac i obowiazkow nas czeka po lokcie wiec korzystac trzeba !:)

Oj laski ja gazy tez mam, w nocy budze się na siku, i mogłabym tam siedzieć bo zrobię dojdę do łóżka i znowu mi się chce iść :/
Kurczę ale mnie dzisiaj spanie męczy. Własnie byli chłopcy z 1 zmiany z kwiatkami i słodkim poczęstunkiem którego już pochłonełam. Teraz czekam na drugą zmianę i nockę :P a cooo :P
Kobietki ja mam wizyte w poniedziałek u innego lekarza bo chcę zacząć bliżej chodzić zobaczymy jak to będzie. Na razie mi się ta "ciąża" strasznie wlecze ... ja chce do domu ;((( a tu jeszcze 3,5 godz. :(
Oj sprzątać to mi się też nie chce a to prasowanie ... zgroza ;( nieeeee lubięęęę. Niech się ta pogoda zmieni bo marudzę jak stara maruda.

ja strartuje z masakryczna waga 70 kg..mam 170 wzrostu...najgorsze jest to ze w dzien porodu z Mloda w brzuchu wazylam 60 kg...

no ale wsumie- mam to w zadzie:P

Nula- powodzenia w pisaniu pracy :) mi mgr szla jak bułka z maslem ale miałam switny temat i duze pole do popisu i badan- to bardzo fajnie wplywa na podejscie do pisania...a daaaaaaaaaaaawno to bylo..ze pewnie wszystkie zle wpsomnienia sie zatarly:P

Rajani- dzis dzien kobiet- ja tez leze i pachne- nie bede nic tutaj prasowac sprzatac itp...Groszek i ja mamy URLOP

die_perle ja tak miałam w nocy z gazami, a że na ogół śpimy z D na łyżeczkę, to latałam co chwilę do kibelka, żeby sobie ulżyć, bo nie chciałam tak centralnie w niego pierdzieć. :-D

Syfy, to kolejny objaw, którego nie mam… Miałam trochę na samym początku, a teraz zero.
Sikać też nie sikam jakoś strasznie często…
No i kurde znowu się stresuję tym brakiem objawów, bo dziś to nawet cycki mnie nie bolą. Gdyby nie te wzdęcia…

Vilandra, to może tym olejem z wiesiołka też masować można?

jak ja Wam zazdroszcze lenistwa :P
ja z domu wyszlam po 7 a wroce po 18 ;/ za nim ogarne wszystkich w domu i siebie bedzie 21 :P
sprzątać mam zamiar jutro z rana aby reszte dnia leniuchować :D

A powiem Wam że moj MoNż to zwariował i zabrania mi praktycznie wszytkiego- dzis zabronil mi jeździc tramwajami bo to wylengarnia zarazkow, nie moge myc bron boze w rekach garnkow- bo moze w plynie ejst cos szkodliwego, do zmywarki nic nie mam wkladac ani wyciagac bo to sie trzeba zabardzo schylac....ześwirzył mówie Wam- i jak mi robi cos jesc to sie pyta- a Ty możesz to jesc?? ostanio chcialam fasolke szparagowa a on ze nie- czytalem ze kobieta w ciazy powinna unikać strączkowych! no by go takkkk...

reklama
Cześć dziewczyny:) i wszystkiego co najlepsze :))
Ja dziś obudziłam się z nudnościami..i znów pierwszy posiłek poszedł do Wisły.. mam tak już prawie 14 dni..często też wymiotuję popołudniu.. Co do sikania, to sikam o wiele częściej niż zwykle (zazwyczaj sikałam 1 dziennie) a teraz z 5 razy dziennie, ale w nocy się nie budzę i nie muszę wstawać.
Mam tylko debilne sny.. dziś mi się śniło że mąż mnie zdradził:-p..oczywiście dostało mu się jak tylko się obudziłam.. no i OKROPNIE irytują mnie ludzie..bardzo łatwo mnie wyprowadzić z równowagi.. a normalnie potulna jak baranek byłam:sorry:- to zdecydowanie nowy objaw:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry