Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), po porodzie ładnie mi w dół poleciało, blisko 60 już było, ale jakoś tak potem wróciły kilosy i teraz startuję znów z 71 ;-)
No i musisz mu powiedzieć, że już absolutnie niewskazane jest drażnienie kobiety w ciąży 

Natalie trzymaj się i znajdź, choćby na siłę, dobre strony leżenia w szpitalu.
Kate powodzenia na USG.
A mi pryszcze powoli znikają (chyba, że to moje pobożne życzenia). Zmienność nastrojów?...Oj tak!
A co do porodów to ja miałam cc. Pierwszy dzień był trudny, ale potem rewelacja. Na drugi dzień zeszłam dwa piętra po schodach do sklepiku- patrzyli na mnie jak na Marsjankę. Faktycznie porównując z innymi dziewczynami, które rodziły w tym czasie co ja, to ja zregenerowałam się nieprawdopodobnie szybko! Tzn. bolało, ale do wytrzymania. Miałam cc z powodu nadciśnienia co okazało sie już po przyjeździe na porodówkę. Teraz niestety też mam za wysokie ciśnienie i muszę brać leki.
Wyjściowa waga 68-69 przy 168 chyba dokładnie tak jak Rajani.
Z przykrością (a może i nie) stwierdzam, że jestem z nas najstarsza!
No i mam wyznaczone USG prenatalne na 26.03 czyli w urodziny mojego syna- dobry znak? W MOIM WIEKU bezpłatne!![]()
Wiec USG prenatalne mamy w tym samym dniu !