Witam
Die - My też mamy wstrzemięźliwość - biorę luteine dopochwowo ... ale w poniedziałek ide do innego gina i mam nadzieje, ze da zielone światło bo sny to też mam ojojjj ...
Persefona Gratulauję zdania prawka !!
Antiope ja żadnych liści malin ani nic nie kupowałam i nie korzystałam a wody odeszły 11 dni przed terminem no i dawaj na porodówkę
Szynszylka ja bardzo mało piłam i piję, wody nie mogę w siebie wdusić czego przykładem jest moja morfologia, którą musiałam poprawiać bo się skrzep zrobił i krew nie była do badania.
nula mnie nacięli, ale nawet nie wiedziałam kiedy - wogóle nie czułam ... najgorsze było pierwsze spotkanie z toaletą myślałam, że wszystko mi popęka

ale było ok a krocze nie bolało

wogole u mnie połóg trwal tylko 2 tygodnie po tygodniu już nie krwawiłam ... szwy poszly po dwoch i lekarz stwierdzil, że mega szybko się wszystko zagoiło - jak na psie
co do wymiotów - ani w pierwszej ciąży ani teraz mnie nie dorwaly

oby tak zostało
toyka ja też mam zaparcia po pierwszej ciąży zrobila mi się szczelina i konieczne były wizyty u chirurga, nie moglam operowac tego ani leczyc dopóki karmiłam, a jak przestałam to się zagoiło ... mam straszne przeczucia, że tym razem znow sie pojawi
Paulina plamienia i brudzenia sa ok - szczegolnie te brązowe - gdy jest duzo czerwonej krwi - wtedy mamy powód do niepokoju

Glowa do góry

Lewatywy nie miałam - organizm sam się "oczyścił" przed porodem
Dzisiaj mam dzien sprzatania, mąż w szkole Tylko czym zająć małą hm ... ?? Macie jakieś sprawdzone gry dla trzylatkow na kompa ? Ona probuje troszke z ubierankami i malowankami ale jej sie szybko nudzi

Uciekam ogarnąć domek bo chce troszke polezeć przed powrotem mężula