reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2013:)

To Wy wszystkie śpicie ze swoimi dziećmi?!?!?!

My nie i nigdy nie spalismy. Thomas ma swoje lozko i swoj pokoj a my swoje i swoja sypialnie i tego sie trzymamy. Owszem jak sie zdarzy ze nad ranem do nas przyjdzie , albo obudzi sie w nocy z goraczka to zostaje, bez tragedii.Z zasypianiem to samo, mamy wieczorny rytual, kolacja, mycie, ksiazka i spac. Wiec po ok 21 mamy czas dla siebie.

Brzuszek zaczyna mi juz wystawac, ale w sumie to muisze sie bardzo postarac zeby naprawde bylo widac. W pierwszej ciazy tez to troche trwalo.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam CC. Wolałabym znów CC- lepszy znany wróg. Choć, jak już wcześniej chyba pisałam, przeszłam tę cesarkę bosko!

pannacota 3m sie cieplutko w szpitalu. Ciesze sie ze jest wszystko juz dobrze. U mnie tez ustalo ale do wtorku mnie tu potrzymaja:/ szkoda bo w pon miałam miec wizyte u swojego lekarza a teraz bede musiała przełożyć na nie wiem kiedy :/

dzień dobry :)
ja to bym chciała też znieczulenie i rodzić naturalnie, nie chciałabym dolarganu dostać bo to strasznie ogłupia a ja chcę być świadoma co się dzieje, ale będzie co ma być, nigdy nie wiadomo :) oby tylko położne pomagały i mój narzeczony nie zemdlał :-):-)

reklama
Ja miałam CC i doszłam szybko do siebie. Już na 2 dzień biegałam po korytarzu :-).
Teraz nie wiem jak będę rodzić wszystko zależy od "rany", zrostów i oczywiście od wielkości dzidziusia :tak:. Na razie o tym nie myślę, bo jednak daleko jeszcze do decyzji.

Do góry