Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe bosmanka - ciekawe zajeciez glowy pare godzin
Ja po swietach pozycze od znajomej dwie ksiazki W oczekiwaniu na dziecko i jedna po narodzinach - bede miala co czytac i jak spedzac samotne popoludnia badz wieczory.
Bylam u doktorowej, podrzucilam szkielka i powiem, ze troche mnie zestresowala. Bo najpierw mowila zeby tym CIN 2 sie nie przejmowac zbytnio bo tym sie zajmiemy po porodzie a teraz mnie nastraszyla, ze jesli wyjdzie to naprawde to bede miala sie czym stresowac. To zapytalam sie czy dziecku to nie zagraza to odpowiedziala, ze dzidzius to ma w nosie moja szyjke macicy ale gorzej z moim zdrowiem... ;/
Cześć dziewczyny. Ale ja chodzę roztargniona ostatnio, masakra jakaś :/ wczoraj usmażyłam mojemu naleśniki na szybko, poskładałam i chciałam posypać cukrem pudrem żeby ładnie wyglądały a posypałam mąką ziemniaczaną :/ a dzisiaj zrobiłam sobie kawę pół na pół z maślanką zamiast z mlekiem. Smak tragedia :/ zbiera mnie na wymioty na samo wspomnienie tego nieszczęsnego łyka...
Rajani przytulam i trzymam kciuki, żebyś nie musiała się jednak przejmować. Kiedy wyniki? Takhisis trzymam kciukasy za wizytę
Ja mam ochotę na jakąś zupę, na pomidorową z ryżem nawet bardzo, ale nie chce mi się robićbyłam dzisiaj na krótkim spacerku, nie mogłam się opanować.
Cześć dziewczyny. Ale ja chodzę roztargniona ostatnio, masakra jakaś :/ wczoraj usmażyłam mojemu naleśniki na szybko, poskładałam i chciałam posypać cukrem pudrem żeby ładnie wyglądały a posypałam mąką ziemniaczaną :/ a dzisiaj zrobiłam sobie kawę pół na pół z maślanką zamiast z mlekiem.