żabcia_tbg
Maciusowa Mama
nnatalie dopytaj jutro na wizycie o wszystko kiedy Cię wypuszczą i wtedy zmień jak się uda jak najszybciej lekarza i najlepiej cały ten szpital.
die_perle piękne wiosenne zdjęcia. U mnie też ładnie i słonecznie od 2 dni tylko temperatura jeszcze by się mogła poprawić na więcej jest 5-7 stopni.
a to mój widok pod oknem :-)
Rajani zupka chińska ... kocham heh wcinam często te czerwone vifon.
Pospałam z młodym 2.30 h wstaliśmy zjedliśmy fasolkę po bretońsku pooglądaliśmy tv i siedzimy. Maciuś co chwilę się tuli do mnie przytulasek taki z niego :-)
Idę poszukać czegoś dobrego do jedzenia
die_perle piękne wiosenne zdjęcia. U mnie też ładnie i słonecznie od 2 dni tylko temperatura jeszcze by się mogła poprawić na więcej jest 5-7 stopni.
a to mój widok pod oknem :-)Rajani zupka chińska ... kocham heh wcinam często te czerwone vifon.
Pospałam z młodym 2.30 h wstaliśmy zjedliśmy fasolkę po bretońsku pooglądaliśmy tv i siedzimy. Maciuś co chwilę się tuli do mnie przytulasek taki z niego :-)
Idę poszukać czegoś dobrego do jedzenia

Ale dobrze,na razie się trzymam i jest -0.5 do 1 kg na plusie. Ale brzuchol... matko ogromny! no wyglądam na 5-6 miesiąc :-) Więc już koniec ukrywania gigancika
Co mnie w pierwszej chwili rozsmieszylo, ale pozniej dotarlo do mnie ze herbata czy wlasnie cola tez ja zawieraja. Wiec mysle ze szklaneczka coli dziennie nie zaszkodzi. Coli nie pije wcale ale na herbate musze jednak uwazac, bo zielona potrafie pic litrami.