Hej dziewczyny, ale dzisiaj naskrobałyście
Ja byłam na tych warsztatach w Kato - no i nie oceniam ich tak strasznie

Dzieliły się u nas na 3 części, w 1 położna pokazywała jak kąpać i przedstawiała kosmetyki Johnsona, później facet wózki Quinny i foteliki samochodowe Maxi-Cosi. Ta część była spoko

2 część zaczęła się od prezentacji wcześniej już wspomnianej pralki Ecobubble..porażka- nie wiem po co

Później Pani mówiła o zdrowym żywieniu w ciąży,co jeść, czego unikać, o witaminach etc.. 3 część to karmienie piersią, mleko modyfikowane Enfamil, kosmetyku mustella, znowu coś o odżywianiu - ale tym razem i zapotrzebowanie niemowlaków na witaminy, a na koniec o naturalnych sokach Royal apple. Z gadżetów : śliniaczek, zaczep do ubranka - do smoczka

, próbki różnych kosmetyków, kupony rabatowe różnych firm, pełno ulotek... Nie było źle, ale za długo... od 17 do 20:30 z małymi przerwami... i losowanie nagród, tym razem nie udało mi się
bosmanka - ja nie pracuję w zawodzie, ponieważ od początku studiów pracowałam w innej branży - dobrze płatnej

nie opłacało mi się tego zmieniać...I teraz na razie wiadomo - nie szukam nic nowego . Ale przyszłościowo jak najbardziej mam nadzieję na etat w przedszkolu lub w szkole
Współczuję Wam serdecznie nudności i wymiotów... mnie męczy od czasu do czasu, ale bardzoo rzadko. Wymioty tylko kilka dni, więc jest luz. Chylę czoła wszystkim, które codziennie przytulają się do kibelka... :*
Życzę Wam jutro udanych wizyt, ja również jutro wizytuję

Już się nie mogę doczekać aż zobaczę naszego Gigancika...

)))))))))
Słodkich snów dziewczyny!