reklama

Październik 2013:)

reklama
Witajcie po-weekendowo :)

Pietrucha: Ja czuję się dobrze ( odpukać :) ). Od 2-3 tygodni jest naprawdę super, wrócił apetyt, nie mdli mnie prawie wcale...gdyby nie powiększający się brzuszek, zapomniałabym, że jestem w ciąży :) Oby tak dalej :)

Szynszylka: Śmieszny ten zwyczaj z tłuczeniem...powiem Ci, że pierwszy raz o tym słyszałam, czytałam...ale ja w ogóle jestem do tyłu z takimi weselno-ślubnymi obrządkami :)
My braliśmy skromny Ślub w Kaziemierzu Dolnym, z uroczystym obiadem dla Najbliższych...żadnych wesel i hucznych zabaw...potem podróż poślubna na Majorce...tak sobie wymarzyliśmy i tak było :) A było cudnie :)

Nula: Dobrze wiem co czujesz z pisaniem pracy...dlatego bardzo mocno trzymam kciuki za wytrwałość :) Jak sobie przypomnę to moje codzienne ślęczenie nad książkami, codzienne zmuszanie się do napisania czegokolwiek, to dostaję drgawek...ale wiem, że Człowiek jest mocny i na pewno dasz radę :) Ale nie zazdroszczę :)

Natali i Rajani: Nawet nie wiem co Wam mogę napisać, doradzić...chyba się nie da...nawet jak się dobrze zna osobę, sytuację, to nigdy nie da się doradzić w tak delikatnej i bardzo osobistej sprawie...jedynie co napiszę, to to, że mocno wierzę, że uda Wam się odnaleźć dobre rozwiązanie a podjęta decyzja, jaka by ona nie była, będzie słuszną :) Tego Wam życzę!

A Die Perle pewnie dochodzi do siebie po nawałnicy Gości i na pewno niedługo się odezwie :)

Jeśli chodzi o mnie, to jutro mam o 18:30 wizytę i znowu zobaczymy naszego Małego Szkraba :) Bardzo się nie moge doczekać :) Mam nadzieję, że wszystko u Niego nadal w porządku i dalej szczęśliwie pływa sobie, machając rączkami i nóżkami :)
Na pewno się podzielę emocjami, jak będę po :)
A teraz uciekam wziąć się za jakąś robotę...naczynia..pranie...nie ma lekko :)

Pozdrowiska!

Tulipania trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

A ja właśnie byłam u mamy mojej przyjaciółki, bo kupiła dla mnie tunikę i jakoś do tej pory nie miałam jej kiedy odebrać. Posiedziałyśmy sobie chwilę, poplotkowałyśmy.

hej zoewczynki. Wybaczcie, ze nie odpisze na razie ale poczytam jak mała pójdzie spać i postaram sie nasrobic. Po całym dniu spędzonym na dworze padam na pysk ... a do tego katar mam okropny wlasnie siedze z chusteczkami w nosie bo caly czas sie leje z niego i gardlo mnie boli ;( a codziennie zajadam warzywa i owoce i co ? lipa ...co mozna brac w ciazy na przeziebienie ?
Wczoraj pofarbowalam włoski - mam jasny brąz - z ciemnego ;) super ! Kolejnym razem zrobie znów o ton jasniejsze :) oczywiscie maz na nie zauwazył ... uciekam do małej bo dzis same jestesmy potem poczytam Was i postaram sie cosik naskrobac
http://allegro.pl/hm-40-super-rurki-jeansowe-wiosna-49-90-i3183226806.html - a tu jeszcze raz link do spodni :)

Ostatnia edycja:
hej zoewczynki. Wybaczcie, ze nie odpisze na razie ale poczytam jak mała pójdzie spać i postaram sie nasrobic. Po całym dniu spędzonym na dworze padam na pysk ... a do tego katar mam okropny wlasnie siedze z chusteczkami w nosie bo caly czas sie leje z niego i gardlo mnie boli ;( a codziennie zajadam warzywa i owoce i co ? lipa ...co mozna brac w ciazy na przeziebienie ?
Wczoraj pofarbowalam włoski - mam jasny brąz - z ciemnego ;) super ! Kolejnym razem zrobie znów o ton jasniejsze :) oczywiscie maz na nie zauwazył ... uciekam do małej bo dzis same jestesmy potem poczytam Was i postaram sie cosik naskrobac
H&M 40 SUPER RURKI JEANSOWE WIOSNA 49,90 (3183226806) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - a tu jeszcze raz link do spodni :)

Ja ostatnio w ciagu 3 tygodni bylam 2 razy chora wiec wiem co przechodzisz. Na przeziebienie pilam syrop *spam* kosztuje kolo 14zl, herbitussin na gardlo i herbatka z cytrynka, chlebek z czosnkiem i jak reka odjal.

Tulipania ja też mam wizytę jutro tylko o 18:20:-)
Miłego wieczoru wszystkim życzę z ulubionymi serialami, jak ktoś ogląda :-)
Ja dziś zmęczona, rano laboratorium i pobieranie krwi, później byłam z grupą przedszkolaków mojej Oli w bibliotece (pomagam jak tylko mam czas), później plac zabaw, basen, kolacja, kąpiel i kolejny dzień zleciał jak szalony.

Madziarena współczuję choroby, mnie tak do wczoraj męczyło. Kilka dni się męczyłam i piłam herbatę z maliną, a później z miodem i cytryna. Jednak musiałam kupić ten syrop dla kobiet w ciaży *spam* czy jakoś tak i troszkę pomogło. Do nosa co jakis czas pryskałam solą morska Merinol. No ale coś tam czuje jeszcze w zatokach. Współczuję.

nnatali , Rajani współcz uję sytuacji z partnerami, nawet nie wiem co doradzić.

Landrynka zdrówka dla Matta.

Kamcia u mnie też są zwyczaje z bramą u M na wsi wyjechali ciągnikiem z wozem na którym była perkusja koleś grał na harmoni dziecko tańczyło i na filmie widziałam że było bombowo jak grali, u mnie moi koledzy usiedli na krzesełkach rybackich na ulicy z wędkami w wiadrach mieli żywe ryby i łowili też było fajnie. Za to pod kościołem trafił się żul ... któremu kazali spadać bo mu mordę obiją, a to dlatego że to było już po ślubie i chcieliśmy jechać na salę.

villandra to nasi synowie zrobili nam niespodzianki mój jak poszedł spać o 21.30 to dospał do 6.30 całą noc w swoim łóżeczku bez żadnej pobudki :-)

reklama
O jakie tu pustki.

Za wczorajszą całą przespaną noc dzisiaj miałam od synka rewanżyk budził się co chwilę wiercił kręcił stękał i pchał na mnie a ostateczna pobudka o 5.50 także jestem niewyspana. M wrócił z nocki popilnował Maciusia a ja skoczyłam umyć głowę. Teraz Maciuś szaleje, M śpi a ja szukam sobie zajęcia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry