reklama

Październik 2013:)

lussia ja mojego starszego synka tez w lutym urodzilam tzn 1.02.2011
Martoocha gratuluje dziewczynki Super
U nas pogoda zmienna dzisiaj byla raz padalo ok poludnia a poznym popoludniem wyszlo slonko. Mam nadzieje ze szybko do nas wroci ladna pogoda

reklama
I bardzo dobrze robisz. Ja też się radzę ginekologa, gdy mam wątpliwości. Co więcej, magluję też położną. :) Mnie także polecił brać nospę, bo mnie czasem ciągnie. Wszystko rośnie.

Martocha - gratuluję dziewuchy !:)

A ja powoli szykuję się do spania.. słońce wyszło u nas dopiero przed 19, a cały dzień było bez słońca, lekka mżawka .. a teraz słyszę - chyba pierwszy raz od kiedy tu mieszkam, że u jednych z sąsiadów jest impreza, bo gra muzyka .. normalnie szok! Zawsze u nas głośno, a tu nagle u kogoś innego:)

Dobrej nocki dziewczyny:*

Witam jeszcze weekendowo. Nareszcie dzisiaj zaświeciło słońce...do wczoraj cały czas siedziałam w domu, bo ciągle lało...głowa mi pękała i błagałam o odrobinę słońca, aby lepiej się poczuć i przestać usypiać na stojąco.
Dzisiaj zrobiło się ciepło i nareszcie wyszliśmy z domu:)

Witam nowe mamusie i dużo zdrówka życzę.

martocha gratuluję dziewczynki:):):)

Ja mam wizytę w środę i już nie mogę się doczekać...siedzę jak na szpilkach, bo mam ogromną nadzieję poznać płeć na tej wizycie. W związku z tym, że mam już synka marzy mi się mała księżniczka:)
Ostatnio łapałam różne dołki...mimo, że Dziecia czuję już praktycznie codziennie to i tak martwiłam się, bo bzdura mi się, że brzuch przestał rosnąć (czemu przeczą spojrzenia i komentarze sąsiadów i osiedla). Dzisiaj na wagę wskoczyło mi równe 3 kg...tak więc chyba jednak rośnie to moje Dziecię i macica:)

Ostatnia edycja:
mart0ocha i ja się cieszę, że fałszywy alarm masz już za sobą i że tak pięknie teraz możesz cieszyć się spokojem i myślą o córeczce. Oj, też bym chciała powitać małą księżniczkę, jak Takhisis.....

A ja sobie siedzę w domu sama i zaraz zmiatam spać. M pojechał na zakupy, kolega wyciągnął go na ognisko - niech sobie marzną, jak im wola - mi na samą myśl zimno. Brrr.

Hej Dziewczynki,

ja tak szybko...zleciał dzień niewiadomo kiedy :)

Martocha: Gratuluję Dziewczynki :)
Takhsis: Fajnie Ci, że czujesz już Maleństwo...ja mimo, że 17 tydzień i 1 dzień, jeszcze nic nie czuję...może dlatego, że to pierwsza ciąża?

Muszę wreszcie wstawić ten suwaczek :)

Ale to jutro :)

Dobranoc, pa!

HEJKA poranna!!
dziewczyny nie martwic sie pogodą- u nas praktycznie od 5 dni jest pięknie- a to zawsze po jakimś czasie dociera nad polske! za niedługo będziecie mieć cudniastą pogode!!!!

Martoocha- aaaaaaaaaaaa jak ja Ci zazdroszcze że znasz już płeć!!!! gratulacje:D ja coś czuje ze długo nie poznam....:P ciesze sie że ciągnięcia okazały się naturalnym rozciąganiem macicy- ja sobie tez tak mysle ze po prpostu jedne sa iupke bardziej na to rozciaganie wyczulone a inne mniej :)

Ja chyba w przeciwienstwie do wiekszosci z WAS (tak mi sie przynajmniej zdaje) czekam na siurka:P bo córe już mam..ale wczoraj jak oglądłam kartony z ciuchami- to zdecydowanie więcej ochow i achów wydostało się ze mnie podczas przeglądania graderoby dla małej damy:)

Takhisis- ja od wczoraj chyba czuje takie "regularne" motyle w podbrzuszu....:D mam nadzieje ze teraz będą się już tylko nasilac:)

Joanna z czego robisz doktorat? pisałąs na bank- ale cos pokojazyc nie moge??

Wczoraj byłam z męzulkiem wieczorkiem na spacerku - na lodach i na cmentarzu. Mamy pod domem przepiękny cmentarz- wielki niesamowity- wstawie wam kiedys zdjecia bo takich cmentarzy w polsce nie ma- to w ogole nie wyglada jak cmentarz tylko jak ogród botaniczny!!! gdzieniegdzie z pomiedzy magnolii i rózaneczników wychylaja sie kamienne posągi aniołów...rosna potęrzne stare sosny, buki, dęby, platany, cmentarz jest bardzo zadbany pełno na nim kwiatów, krzewow kwitnących, teraz króluja magnolie, ale rózaneczniki- filodendrony i rododendrony już otwieraja swoje paki- za pare dni pól cmentarza będzie w ferii barw z tych wielkich pienych krzewów. Po alejkach biegaja rude wiewiórki, małe króliczki, na srodku jest wielkie jezioro po którym pływaja kaczki, gęsi, łyski i....żółwie!!! ptaki śpiewają no jest niesamowicie:) bylismy z aparatem cykalismy zdjecia- nawet ja sie zabralam- i kurcze spdoobalo mi sie:) moze zaczne wiecej z apaartaem pracowac:) w koncu kawał sprzętu w domu mamy a ja sie go nie tykam- a jak Groch na swiat przyjdzie to moze sama bede mu mogla "nieziemskie" foty probic!! :D

Milej niedzieli- i słoneczka!!!

reklama
Witam Was po mojej sporej nieobecności. Melduje że już jestem i mam nadzieje że powoli nadrobię (dość sporo tu sie wszystkeigo nazbierało:-)) . U mnie końcówka remontu została i najgorsze sprzatanie (aj aj bede musiała powolutku poogarniać ten cały bałagan bo krzyż mnie pobolewa) . Perle - ja też czekam na chłopaka :) ale zobaczymy 20 maja co Pan doktor powie. :) pędzę do szkoły. Buziaki miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry