Paulinek
Styczniowe mamy'08
Witam niedzielnie. Tu przesliczna pogoda, sloneczko ladnie swieci i pomimo wczesnej pory jest juz fajnie cieplutko.
Moje dziecie jeszcze spi
co jest troche nienormalne bo zazwyczaj budzi sie o 7. A ja zamiast korzystac obudzilam sie , jak mezus wychodzil do pracy. Biedny, czeka go caly dzien w biurze przy takie pogodzie. Marnotrastwo.
Ja mam wizyte we wtorek i tez juz nie moge sie doczekac i mam nadzieje ze juz poznamy plec. Wszyscy zycza mi dziewczynki i nie mialabym nic przeciw, ale czuje jednak chlopca.
Mnie na cale szczescie nic nie boli, ani nie ciagni. Brzusze rosnie. I tez juz 2 kg do przodu
Co jakos dziwnie martwi mnie najbardziej:-(
Milego dnia.
Moje dziecie jeszcze spi
co jest troche nienormalne bo zazwyczaj budzi sie o 7. A ja zamiast korzystac obudzilam sie , jak mezus wychodzil do pracy. Biedny, czeka go caly dzien w biurze przy takie pogodzie. Marnotrastwo.Ja mam wizyte we wtorek i tez juz nie moge sie doczekac i mam nadzieje ze juz poznamy plec. Wszyscy zycza mi dziewczynki i nie mialabym nic przeciw, ale czuje jednak chlopca.
Mnie na cale szczescie nic nie boli, ani nie ciagni. Brzusze rosnie. I tez juz 2 kg do przodu
Co jakos dziwnie martwi mnie najbardziej:-(Milego dnia.

Jeszcze jedna taka akcja to chyba naprawdę go do jego łóżeczka wyeksmituję
Oczywiście wstał tuż po 7, także Paulinek, zazdroszczę....
No ale w okolicy to całe wioski z ziemią równali, bo jakieś tam złoża znaleźli - gdzie by tam coś takiego u nas; od razu byłyby protesty, ludzie łańcuchami by się do domów przykuwali, zamiast na nowe pójść....
)

kupuje sie ocet jablkowy nierafinowany (taki z farfoclami, najepszy jest bio eko z rossmanna), na poczatek mozna zazac od mniejszego stezenia, np 20ml + 30ml wody mineralnej, przelewamy do buteleczki i trzymamy w lodowce. Zapach nieprzecietny, ale ja widze roznice :-)