reklama

Październik 2013:)

hej kochane. u mnie kolejny samotny weekend no ale chociaz pogoda nie jest zła świeci słoneczko i jakieś 20 stopni już jest. Mała śpi wczoraj miała kiepski dzień dużo spała przez ta gorączkę do tego doszła biegunka ;/ mam nadzieje,ze dzis juz bedzie lepiej.
Ale miałam sen mąż mnie zdradzał na moich oczach a jak urodziłam to nas zostawił i poszedł do tej lafiryndy wrrrr !
Uciekam śniadanko zrobić a potem może jakieś zakupy bo pusto w lodówce

reklama
hej dziewczynki.
D pojechał po córkę i jak wrócą wybieramy się do zoo. A ja nie mogę się zebrać, bo znowu boli mnie głowa. Teraz zdarza się to już praktycznie codziennie. To strasznie męczące. Ginka powiedziała, że to wcale nie jest taki oczywisty objaw ciąży i jeśli mi te bóle głowy nie przejdą za miesiąc, to da mi skierowanie do neurologa.
A i zapomniałam wczoraj napisać, mamy z D wybrane imię dla chłopca. Mam nadzieję, że D się nie rozmyśli, bo już nie mam innych pomysłów.

Dzień dobry:)
ja wczoraj miałam jeszcze posiedzenie do pozna z siostra bo jej sie spać nie chciało:) więc przyszła do mnie i siedziała i gadala głupoty a ja juz chciałam czestowac ja relanium żeby zasnela bo byłam zmęczona, więc wczoraj zasnelam wmiare szybko... Oczywiście dwa razy pobudka na siku;)
dzis nie śpię od 8, zjadlam śniadanko, oglądam lowce krokodyli jakieś stare odcinki i podziwiam jak ta jego córka jest przyzwyczajona do zwierząt i tak trzyma mała sobie małego aligatora albo pajaka a teraz pytona i o nim opowiada ;)
moj plan na dzis to zdrzemnac sie jeszcze trochę bo oczka mi sie kleja, potem podniose tyłek bo po 15fryzjerka do mnie przyjedzie i wkoncu coś ze mną zrobi ;)

pogoda fatalna:/ koło 18 S do mnie przyjedzie i ponudzimy sie w domu..

kto zbiera listę z plcia dzieciaczkow ? Jestem za ;)

milego dnia kochane :*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki!

Lista z płcią - trzeba dodać do istniejącej już listy, dodatkową kolumnę - co do niej, jestem na tak. Ale połowę dziewczyn, trzeba z niej po prostu wywalić. Nie ma ich, nie piszą. Sorry.;-)

die - ? LISTOPADÓWKACH- ? nie czzaję;p Nie pij tyle Bezalkoholowych, bo się przyzwyczaisz i jak groch opuści pokład, będziesz piła jakieś badziewia;p

madziarena - przytulam mocno:* U mnie również bez męża.. najgorsze jest to,że jeszcze nie wiem kiedy przyleci... na pewno będzie cały sierpień, ale ja chcę żeby był jużżżżżżżżżż.... i czekam na jego nowy grafik z pracy, żeby w końcu wiedział kiedy w czerwcu będzie ;) Chociaż na chwilę....:tak:

Antiope - no super, jakie to imię, zdradzisz :)? Współczuję bólu głowy kochana.. mi nawet jak nie mam gorączki - a boli mnie głowa, pomagają okłady zimne na czoło lub na kark... Rozumiem, że Apap nic tu nie da? Bidulko:*
natalie - ja codziennie również budzę się wcześnie i zmuszam się jeszcze do leżenia w łóżku, bo co my mamy robić cały dzień..eh:/ Aa co do fryzjera, zazdroszczę:D Ja już też wyglądam strasznieeeeee.... Do mnie mój przyjedzie pod koniec maja;) uffff, w sumie dobrze, że nie wychodzę nigdzie ;p Jest jeden plus;) Miłego leżakowania :)

Pozdrawiam z mojej ukochanej sofy, ja już również po śniadanku... oczywiście plan na dzisiaj - hm.. poleżeć ?:)

Takhisis coś w tym jest że żona żołnierza musi mieć dużo cierliwości w sobie ... na prawdę ... co ja przeżywałam przez te misje w Iraku i Afganistanie ... jak wylatywał do Afg Amelka miała niecałe 1,5 roku ciężko było ale dałyśmy radę a teraz ... jakoś już nie mam sił na gościa w domu :/ coraz częstsze wyjazdy aż się boję co będzie jak dzidzia się urodzi, a ja również pracuje ale to ja musze myslec o wszystkim :/ eh dobra szkoda słów ! Nigdy więcej wojska !

die chyba po tych bezalkoholowych drinach ci sie pomieszalo z listopadowym forum ;)

pietrucha no to lezymy... Teraz mamy czas na wyspanie sie bo potem moze być cieżko w październiku ;) co do wyglądu napewno nie jest tak zle:)

madziarena tule mocno i Ciebie bo sama siedzisz i córeczkę żeby wyzdrowiala:*

amethyst tez chce znać imię Twojego maluszka:)

Madziarena zdorka dla Amelci!!!!

Antiope
no to weź się pochwal imionami!!!

Nnatalie- a co Ty chcesz z tymi swoimi pięnymi włosami robic??? przeciez sliczne masz:)

Delucha a ja własnie widze że sobie zapodalaś niebieskiego bociana!!!! :D JEJU JESZCZE 5 MIESIECY I WSZYSTKIE NASZE ŁADUNKI SIĘ WYPAKUJĄ...jak ten czas zasówa....

oupssssssss faktycznie:P wiecie skąd te listopadówki- bo ja bylam wcześniej na straczkach listopadowych- jak sie stralismy o Grocha tam pisalam sobie z innymi starczkami- i teraz tak do nich zagladam czasem- mamy tam nawet taki pociąg zrobiony- i jak ktoras ze staraczek zaciązy to wsiada do wagonu i na wagonie ejst jej nick:) i wlasnie wcozraj sie dowiedzialam ze zaciązyla jedna z nas- bardzo długo sie strala- i jakos tak mnie trzymalo z listopadówkami- nie zwalc mi tu na bezalkoholowe driny:P
o a to nasz pociąg z listopadówke- tez tam jestem:) http://imageshack.us/photo/my-images/4/111111111111111t.jpg/

Ostatnia edycja:
[FONT=&quot]Pietrucha[/FONT] najbardziej mnie martwi to, że ginka twierdzi, że te bóle głowy to nie są normalne. Mam nadzieję, że przejdą mi do następnej wizyty, żebym jednak nie musiała z tym iść do neurologa. Apapu też wolałabym nie zażywać. Wiem, że on ponoć nie jest szkodliwy, ale jak ja mam te bóle głowy praktycznie codziennie, to codziennie musiałabym się faszerować. Na szczęście te bóle nie są tak silne, raczej uciążliwe i męczące. W porównaniu do migren, które kiedyś miewałam (takie, że żadne środki nie pomagały i miałam wrażenie, że ktoś mi gwoździe w oczy wbija), to są do zniesienia. Tylko to męczące, że codziennie to samo. No ale zobaczymy, miejmy nadzieję, że przejdzie samo, tak jak się samo zaczęło.

[FONT=&quot]A co do imienia, to D się nie podobało żadne z tych które wymyśliłam poza Bazylim, ale stwierdził, że nie chce Bazylego, tylko Bazyla, więc na dzień dzisiejszy jest Bazyl. [/FONT]

reklama
Antiope Bazylek- megaaaaaaaaaaaaaa :D totalnie uwielbiam takie imiona!!!

Co do boli glowy- faktycznie takie uporczywe nie sa typowa ciazowa dolegliwoscia- ja bym moze nawet szybciej sie umowila z neurologiem- do nich sa spore kolejki- lepiej sprawdzci wczesniej niz sie stresowac, i ewentulanie gdyby bylo cos nietego szybciej zareagujesz! aczkolwiek to moze byc wplyw hormonow- one maja potezna sile...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry