reklama

Październik 2013:)

Cześć Dziewczyny,

wiem wiem wieki mnie tu nie było, przepraszam ale ostatnio piekna pogoda to nie mam w ogóle czasu na kompa tylko siedzimy na ogródku ;]
gratulacje tym które już poznały płeć... ja czekam do 3 czerwca na połówkowe ;] wtedy mam nadzieje ze sie dowiem :)

ja się czuje dobrze, brzuchal rośnie, kopniaki czuje :)
jutro idziemy na komunie także szykuje wszystko aby jutro tylko wstac i mieć wszystko gotowe :)

reklama
Hej dziewczynki. Jestem padnięta. Byliśmy w zoo i niby takie nic, ale jakoś w nocy spać nie mogłam, więc szybciej odczułam zmęczenie spacerując.

martOocha u mnie te bóle nie wyglądają na zatokowe, bo obejmują całą głowę równomiernie, nie koncentrują się na przodzie, ani nie nasilają przy schylaniu. Poza tym nie są mega silne, tylko raczej, tępe, ale uciążliwe przez częstotliwość występowania.

Cieszę się, że Tobie również podoba się nasz wybór imienia. Dla mnie to było bardzo ważne, żeby imię było oryginalne, ale nie pretensjonalne i miało odpowiednie znaczenie, a Bazyl znaczy król, cesarz, wódz. :-) D natomiast zależało na tym, żeby się kumple z jego syna nie śmiali, więc odpadały wszystkie imiona które uznał za śmieszne (czasami nie rozumiem dlaczego jakieś imię uznał za śmieszne, ale nie ma sensu dyskutować).

nnatalie buuu, to szkoda, że nie będziemy tacy super oryginalni z imieniem. ;-)Ale z tego co wyczytałam, to obecnie imię Bazyli i Bazyl łącznie nosi w Polsce 570 osób, więc naprawdę niewiele. A jak kolegę odbierają, kiedy po raz pierwszy słyszą jego imię?

Kajetan też fajne. Miałam na studiach wykładowcę z filozofii Kajetana, super facet. Ale niestety na osiedlu jest też pies o takim imieniu. Jego właścicielka zawsze mówi do niego Kajetanku. :-)

Żabcia częstotliwość tego stukania musiałabyś zmierzyć na zegarku, bo to równie dobrze mogło być Twoje własne serducho. Ja tak raz myślałam, że złapałam, ale jak zmierzyłam, to wyszło jakieś 80 uderzeń na minutę, więc to nie mogła być dzidzia. Małego udało mi się złapać tylko raz. Ale teraz już się w ogóle tym nie martwię, bo mi wczoraj ginka powiedziała, jak jej wspomniałam o detektorze, że to jeszcze za wcześnie na takie zabawy, więc sobie odpuszczę chyba detektor na jakiś czas. A nawet jak się skuszę, żeby posłuchać, to bez presji jak się nie uda.

Landrynka dzięki za ciasto. Pychota.

Z tym naciskiem jest taka opcja, bo ja mam tyłozgięcie macicy i również niezbyt widoczny brzuszek, więc mały pewnie się bliżej kręgosłupa usadowił. No i mnie kilka razy zdrętwiały ręce.

W końcu w domku i zaraz idę spać. Oliwia już padła i wybawiła się z Zu za wszystkie czasy.
Mały mi skakał przez całe popołudnie. Uwielbia owoce :-).

Mykam poczytać i jutro odpiszę chyba, ze jakimś cudem znajdę jeszcze siłę w sobie.

dziewczyny

napisze jutro cos wiecej

Antopie imie bardzo mis ie podoba Bazyl
madziarna pozdro i tulenie dla ciebie i córci

natalii pochwal sie metamorfoza i razem z pietrucha odpoczywajcie

reszta jutro i to na zamknietym powiem

Dzień dobry :-)
Słyszę, ze moje dziecko nie śpi i coś śpiewa. Ciekawe kiedy zawoła, ze jest głodna :-).

Dziewczyny czy macie tak, ze cały czas czegoś szukacie. Ja zawsze wiedziałam gdzie co odkładam, a teraz wiecznie czegoś szukam. To jest straszne.

Znacie może stronkę gdzie można sobie stworzyć schemat pokoju i pomalować ściany? Mój powinien za tydzień skończyć ściankę i trzeba wybrać kolory do pokoi, a jakoś nie umiem sobie wyobrazić. Jeden pokój ma dużo światła dziennego i tam mogę poszaleć,ale drugi jest tylko teraz z drzwiami balonowymi i tu bym nie chciała go bardziej przyciemnić ehhh
Nie miała baba kłopotu i ściankę sobie wymyśliła.

Natalii nadal czekam na zdjęcie.
Dziś znów dzionek nie za ciepły i coś trzeba będzie wymyślić dla Oli. Może do kina pójdziemy o ile jest jakaś fajna bajka, bo z tym to też ciężko.

czesc dziewczyny

u nas znów paskudna pogoda ....
pralka od rana juz puszczona .. tylko znowu mnie prasownaie czeka

no i ma znów na rybkach

deli tez mi sie to zdaża szukac ....

co do kolorow spróbuj na stronie deluxa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny:)

U mnie za oknem pogoda znowu nie najlepsza... ale jakoś mnie to nie dziwi, przecież weekend;)
Zastanawiam się do kogo by tu zadzwonić, czy nie chciał by mi przywieść jakiegoś ciasta.. No od wczoraj myślę ciągle o jakimś pysznym ciachu ... :)) Eh, ale pewnie nic z tego, bo każdy ma swoje plany, więc znowu dzień spędzony na sofie z Tv...

Buziaki i miłego dnia :*

reklama
cześć dziewczyny!
no i mnie dziś się pogoda popsuła.. my co niedzielę chodzimy do moich rodziców na obiad a dziś idę sama bo mojego coś ząb boli i jest marudny :crazy: także powoli się zbieram bo mam jeszcze msze za babcię

pozdrawiam i miłego dzionka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry