Ja genetyczne mam w środe to będzie 21tydz i 4dzień. Potem następne mam po 3tygodniach czyli 24tydz i 4dzień

Co do liczenia ja licze właśnie w ten sposób i tak samo lekarka mi wpisuje do karty ciąży więc tymi liczbami operuje
rajani współczuje że A nie dostał umowy. Moja siostra też w PZU dostała wypowiedzenie- zwolnili kupe ludzi :/ S pracuje do lipca, 11leci do UK i wraca 11sierpnia (po miesiącu). Troche u brata zarobi na wózek i łóżeczka

Był na tej rozmowie o prace ale tam chcieli kogoś na już. Niby powiedzieli że w tym sierpniu jak wróci ma zadzwonić do nich to zobaczą. Może się uda a jak nie to też będzie musiał szukać...
die biedny mężulek. Dobrze że się tylko poobdzierał a nic więcej sobie nie zrobił. A mój S to już chyba nie ma się czego doczepić i wymyśla rózne dziwne powody:/ Mowię Ci masakra...
pannacota 3mam kciuki ! napewno wszystko będzie jak należy
kamcia leż kochana i odpoczywaj :* jakas książka dobra albo program w tv i zleci
lussia nie denerwuj się:* Egzaminy zdasz na pewno śpiewająco

Ja mimo że do szkoły narazie nie chodzę to staram się regularnie uczyć i powtarzać bo potem nie będę miała kiedy;/
dzaga nie krój sobie palcy !

Mam nadzieję że palec już nie boli
koreczek o kurcze troche dziwna sytuacja:/ nie wiem nawet jakbym się po takowej czuła bo aż sobie nie potrafie tego wyobraźić