reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2013:)

Avensis bardzo mi przykro:( jest wiele prawdy w tym co piszesz ze nic nie dzieje sie bez przyczyny..oby teraz bylo tak jak chcesz- czyli bez szpitala i naturalnie...i zebys jak najszybciej cieszyla sie nowa zdrowa i udaną ciążą! pozdrawiam CIE serdecznie- i trzymaj sie nie poddawaj bo walczyc warto.

reklama
Avensis bardzo mi przykro :( życzę Ci, by wszystko poszło tym razem po Twojej myśli i byś się cieszyła niedługo zdrową ciążą!

Ja u ginekologa byłam dwa dni temu, wg miesiączki był to 5tc 5d, natomiast wg usg równo 5 tydzień...
Pierwsza wizyta to na początku wywiad czy się rodziło, kiedy ostatnia miesiączka, itp. Potem usg dopochwowe, na koniec wszystko wyjaśnia, tłumaczy. Ja dostałam zdjęcie pęcherzyka :) stoi już w ramce na komodzie :)

Ja na pierwszej wizycie 4t6d nie dostałam zdjęcia, ale widziałam pusty pęcherzyk za to na tej drugiej 5t4d już coś było w pęcherzyku, ale lekarz nawet mi tego nie pomierzył, dał tylko 2 zdjęcia :)

Mi się wydaje,że owu miałam 17.01 bo działaliśmy 16.01wieczorem i się udało po tym jednym razie. termin liczę sobie wg owu 17.01 ale pewności nie mam i mogła być ona 18 czy 19 ;) szkoda,że teraz ten czas tak wolno płynie :( już bym chciała koniec lutego i mieć w ręku książeczkę ciąży :)

Ja jutro idę na bete zobaczyć jej przyrost zeby byc wmiare przygotowana na poniedziałkowa wizyte u lekarza...czekam niecierpliwie na poniedziałek i coraz bardziej sie denerwuje czy jest wszystko dobrze bo tak bardzo chciałabym zobaczyć zdrowe malenstwo i serduszko... Bedzie to juz 7t2d wg dnia ost miesiaczki...muszę cierpliwie czekać...

ale się nakręciłyście z tą beta :/
nnatalie04 do poniedziałku już niedługo wytrzymasz napewno :)

ale się nakręciłyście z tą beta :/
nnatalie04 do poniedziałku już niedługo wytrzymasz napewno :)
dzaga ja po prostu przeszłam juz przez podobna sytuacje jak avenis i troche swirkuje.. Do tego moj mężczyzna jest ode mnie teraz oddalony o 140km i widzimy sie w weekendy bo taka ma prace wiec jestem sama tu z tymi myślami nawet dzis nie mam sie do kogo przytulić wiec takie swirki przychodzą mi do głowygłowy

nnatali będzie dobrze zobaczysz :) musisz być dobrej myśli chociaż zdaję sobie sprawę,że samej Ci czas wolno płynie. A Ty robiłaś raz betę czy dwa? Jeśli raz to powtórz po 48/72h jeszcze raz. A jeśli już minęło tyle czasu to sobie odpusć bo lekarzowi to nic nie da. Ja robiłam w pierwszej ciązy po 72h i lekarz mówił mi,że niepotrzebnie,bo albo po 48h albo wcale ;)

Ja sie nie dziwie niektorym dziewczyną ze robia bete- jesli maja rozne doswiadczenia za soba chca miec pod kontrola wszytko- to normalne:)

moj suwak pokazuje inny wiek ciazy niz kalendarz od npr- gdzie mierzylam temperature w tym cyklu...wg. tamtego jestem juz w 6 tygodniu ciazy..w 2 miesiacy czyli ze?

reklama
Do góry