reklama

Październik 2013:)

Dzień dobry dziewczynki. Za oknem wreszcie słonko, więc i humor od razu lepszy.

die_perle nie przejmuj się, bo ja mam dokładnie to samo z insektami. Jak tylko widzę jakiegoś, to uciekam gdzie pieprz rośnie.

Piwa nie piję, bo nawet gdybym lubiła, to obawiałabym się tych znikomych procentów alkoholu, które są w bezalkoholowym. Ja tam wolę dmuchać na zimne.

Ostatnia edycja:
reklama
die oooo wypraszam sobie!!!! jeszcze mnie u ciebie nie bylo;-):-D;-):-D
aniula to pakowanie to chyba najgorsza rzecz, ale mina m. jak wynosi kolejna torbe z ubraniami jest bezcenna:-D przynajmniej u mnie tak jest;-)

wlasnie wygnalam meza do pracy....glupia ja nie sprawdzam meila..a tam od tygodnia wiadomosc z szkoly rodzenia wisi z drukiem meldunkowym- czas oddania druku do poniedzialku przez poczte...oczywscie po co komu w domu drukarka???? kazalam jechac mezowi do pracy wydrukowac ten dokument i albo jeszcze dzis wysle poczta- ale czy dojdzie do pon?? albo w poniedizalk rano jade do kliniki zawioze osobiscie - co za szjas...boszzzzzzz a ja czekalam bo mi sie wydawalo z eformularz przyjdzie normalna poczta a nie na meila ;/

antiope- co do piwa bezalkoholowego to faktycznie masz racje bo w tym co w poslce jest doatepne zawsze jakis malutenski prcent alkoholu jest- i ja tez takiego bym nie pila- niby nic to..ale wiadomo...natomiast tutaj sa piwa zupelnie bezlakoholowe nie maja nawet ułamka alkoholu w sobie i o dziwoi smakuja identycznie jak piwerko z alkoholem:P i dzis sobie chyba kupie schlodze i wypije....

aniula- milej wyprawy i wypiczynku:) i powodzonka z pakownaiem- nie lubie:P

Witajcie dziewczyny! A u mnie remont pełną parą! :tak: Malowanie sypialni naszej gdzie będzie też mieszkała z nami mała istotka. Wymyśliłam sobie dwa kolory. Ścianę za naszym łóżkiem sypialnianym na kolor Farba lateksowa do ścian i sufitów KOLORY ŚWIATA DULUX - Farby ścienne kolorowe - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.
a na pozostałą część JESIEŃ LNIANA 2,5L (25) Do tego mam w podobnym odcieniu zieleni rolety, zasłonki i dywan. Łóżeczko będzie białe, do tego pierdyknę na zieloną ścianę masę przeróżnych białych ramek w różnych kształtach, tak aby stworzyła kompozycję całej naszej rodzinki :) Trochę zostało, bo mąż wrócił z nocki do domu i jak na razie smacznie chrapie obok mnie :D

Hej dziewczyny! kiedy będzie lato?

die nawet mi nie mów o polskim pkp, kiedyś jechałam tam i z powrotem pociągiem ode mnie z Nowego Sącza do Gdyni, jechałam chyba z 11 godzin i myślałam że umrę, nigdy więcej.... dawniej lubiłam pociągi ale tylko jak odwiedzałam ciocie 100km ode mnie:)

Joanna ja jak przeniosłam się z Tarnowa do Poznania, to ostatni rok studiow mgr przejeździłam co dwa tygodnie trasa Poznań - Krakow. Kraków - Poznań pociągiem. Nigdy więcej!!!! Przygod i doświadczeń jakie nabyłam w pociągu - bezcenne!! :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewelinkowska zapowiada sie sliczny pokoj :)
co do pkp...ja tez swoje sie najezdzilam przez 5 lat studiow.. plus kolejne 2 podyplomowek...i bywalo roznie..jeszcze sie zalapalam na pociagi pietrowe- szal cial :)
wlasnie sobie zarezerwowalam juz bilet z wroclawia do hannoveru :) nie dosc ze znizka za wszesniejsze buchowanie to jeszcze mam karte znizkowa na 25% na pociagi niemeickie- i objela mi trase juz od wroclawia wiec super:) miesjce przy oknie ze stolikiem:) 7 godzi jazdy :) fajnie

Hej dziewczyny! u mnie dziś piękna pogoda! póki co...

żabcia gratuluje nowego mieszkanka! :) dużo zdrowia dla Maciusia
cynamonka gratuluje chłopca, braciszek na pewno się cieszy :D
Osa najważniejsze że z małym ok :) zdrówka
aniula frytki były w kompozycji z jajkiem sadzonym, nic innego nie wymyśliłam :P ale i tak się objadłam :D
Iwona ja przytyłam jakieś 3- 3,5 kg
osa truskawki i sernik mniaaaaaaaaaaaaaaaaam !!!! wbijam się do ciebie ! :D
die córa jak modela, cudna! :) i zazdroszczę tych bezalkoholowych piwek :D zwłaszcza jak ciepło za oknem to takie ziiiiiimniutkie jest mmmmmmmmmm boskie. Ja z kolei noszę od tygodnia list do wysłania na pocztę i nie mogę się zmusić żeby podejść :P:P:P ale tak to jest jak mnie nikt nie goni :)

ewelinkowska u mnie też zielony króluje :) fajnie się zapowiada:)

no i w weekend miałam z moim D. odbić sobie nasza nieudaną czwartkową rocznice i co? od 7 rano do niedzieli jestem sama a jak wróci to na pewno będzie odsypiał bo pracuje cały dzień i noc :/ co za niesprawiedliwość :/
wiec dziś wstałam, posprzątałam, zakupki, kupiłam fajną luźną sukienkę za 35 zł nową w lumpexie i niedługo biorę się za obiad. Korzystam że D. nie ma i robię coś czego on się nie tyka a mianowicie wątróbka drobiowa z cebulką i ziemniaczkami :) a popołudniu zrobię rogaliki francuskie, może z koleżanką spędzę popołudnie bo inaczej to się zanudzę.

Pozdrawiam was i miłego dnia!

my wlasnie wrocilismy z lidlona:) zakupki wekkdnowe teraz maałz przygotowuje front robot zebym mogla szybki obiad wstawic- tarata szpinakowa z czosnkiem i feta w ciesice francuzkim , rosoelk wolowo-warzywny ...zezarlam loda na patyku bo taki upal ze az pot po zadzie leci:P nie wiem co potem zobaczymy jak moc bedzie w nas...wieczorem jedziemy do ogrodow kroleskich na pokaz fajerwerkow- tutaj co roku sa takie konkursy przyjezdzaja ekipy fajerwerkowe z calego swiata i daja wielki pokaz sztucznych ogni- imponujace wydarzenie rangi miedzynarodwej- dzis swoje widowsiko prezentuje francja :)
jutro na 14 jedzimy do znajmoych na sesje malej Emily :)

reklama
Iwona Uzar mi na zaparcia pomaga activia i kiwi. Tylko kiwito trzeba zjeść 2-3 żeby pomogło.Ja jak na razie nic nie przytyłam, mam-1kg jak przed ciążą. A piwa nie pije. Mamochote na Lecha shandy, ale niestety to już po porodzie i karmieniu piersią. Ja w ciązy nie pijam żadnego alkohoku, nawet tego niby bezalkoholowego.
Kamcia dużo zdrówka.
Die_perle ja się boje strasznie pająków i większych owadówtypu chrabąszcze majowe, żuki itp.
Aniula udanych wakacji życze!
Ewelinkowska śliczny ten zielony. Ja mam podobny w kuchni.

U Nas piękne słoneczko. Przed południem byłam z Aluśką na podwórku, ona się bawiła, a ja wygrzewalam się na słoneczku. Potem obiad i sprzątanie. Teraz Ala poszła na podwórko z teściową, a ja odpoczywam.
Ostatnio boli mnie pod podbrzuszem (spojenie łonowe, blizna po cc?trudno określić) po dłuższych chodzeniu i tak się zastanawiam czy to normalne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry