Witam ze słonecznego Pobierowa!!!
Pogoda dopisuje, ośrodek pierwsza klasa więc z czystym sumieniem polecam na wczasy z dzieckiem szczególnie w tym okresie co my teraz jesteśmy. Cisza, spokój, więc można odpoczywać. Nie wiem czy uda mi się Was nadrobić, ale postaram się pokrótce.
lussia ucz się ucz, powodzenia na egzaminach!!!
Dżaga odpoczywaj w Toruniu, mam nadzieję, że pogoda zaczęła już dopisywać
martOocha jaka energia II trymestru? do mnie niestety nie dotarła, może jeszcze to się zmieni, oby bo ja jakaś taka zamulona jestem :-)
karoola ja też piję to piwo 0,5%, nie codziennie, ale czasem jak mam chęć takie zimne sobie strzelę
Landrynka_80 super zdjęć nie będzie niestety, bo w dzień wyjazdu na wczasy poszliśmy jeszcze na spacer, do parku blisko domu i zostawiłam na ławce aparat :-( oczywiście po zauważeniu tego faktu podczas pakowania się do samochodu, polecieliśmy do parku, ale już go nie było :-( ależ zła byłam. Kuzynka coś cyka więc może będzie jakieś zdjęcie, ale na wiele nie liczę.
Kamcia2810 o tak wypicie glukozy to nic przyjemnego, jak miałam w pierwszej ciąży to badanie to wzięłam ze sobą kawałek cytryny do przegryzienia. Może trochę pomogła :-)
miałam ambitne plany odpisać na Wasze posty, ale nie dam rady. Przepraszam, po powrocie do domu obiecuję, że będę na bieżąco. Dobrej nocki!!!