Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja chce !!!

Waga dziecka to jedno, a rozwój wszystkich narządów itd. to drugie. Na oddziale dla wcześniaków byłą dziewczynka, która urodziła się z waga 2,5 kg w 32 tc. Wszystko było ok. poza jedną rzeczą. Mała nie potrafiła ssać. U dziecka odruch ssania wykształca się ok. 35 tc. Dziewczynka spędziła na oddziale prawie miesiąc - dopóki nie nauczyła się pić z butelki. Zresztą Kuba urodził się w końcówce 32 tc. i nikt nie mnie nie przekona, że to już "odpowiedni" czas!

) i też ostatnio się zachwycał bo stwierdził że znalazł idealne dla Zośki łóżeczko, drewniane białe wiec musiałam go szybko na ziemię sprowadzić bo mimo że podobają mi się białe to my nie mamy w domu ani w sypiali ani jednego białego mebla więc wyglądało by u nas całkiem przypadkowo :-) a no i cieszę się że w końcu dotarło do twoich domowników że musisz odpoczywać...
op poniedziałkowej wizycie u gina wszystko ok ale oczywiście dostałam skierowanie na krzywą cukrową heh a już miałam cichą nadzieję że mnie to ominie
ale ponieważ następna wizyta dopiero za miesiąc to jakoś mi się nie spieszy do laboratorium :-) co do lumpeksów to powiem szczerze że kupowanie używanych ubranek dziecięcych szczególnie tych najmniejszych to jeden z lepszych pomysłów ludzkości :-)