dzemo
Zaangażowana w BB
witam nowe fasolki, wszystkiego dobrego 
die perle - ja również zastanawiam się nad badaniami prenatalnymi, nie chciałabym mieć chorego dziecka...muszę tylko się zorientować jak to wszystko w praktyce wygląda.
Gucha pisz do nas bo będziemy się martwić, a masz jakieś skurcze albo boli Cie mocno podbrzusze?
die perle - ja również zastanawiam się nad badaniami prenatalnymi, nie chciałabym mieć chorego dziecka...muszę tylko się zorientować jak to wszystko w praktyce wygląda.
Gucha pisz do nas bo będziemy się martwić, a masz jakieś skurcze albo boli Cie mocno podbrzusze?
Pozostało ci cierpliwie czekać. I nie bierz do głowy, że nie masz objawów, co ciąża to inne odczucia. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
W żadnej z poprzednich ciąż tak mi mdłości nie dokuczały :/ Najchętniej jadłabym tylko jabłka i popijała herbatą lub colą
A swoją drogą ma któraś jakieś inforamcje o ADOPCJI? Byłabym wdzieczna
i mojego męża mama jest bliźniaczką dwujajową (inna niż jej siostra). Także przy każdej ciąży się bałam czy nie będzie Twixa ;-) I teraz również mam obawy, tym bardziej, że dwójkę dzieci już mam.