Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paulinek trzymam kciuki, żeby jednak mała posiedziała trochę dłużej w brzuszku.
A z remontami na ostatnią chwilę tak to właśnie jest.

słowotok popłynoł rodem ze slamsów po czym powiedzialam ze go nienawidze trzasnelam drzwiami az szyba sie stłukła i sie rozwyłam jak małe dziecko kurcze naprawde zaczyna mnie to wszystko przerastac... M. zamknoł sie w pokoju nie wyszedł nawet na obiad tylko nalozył dzieciom i mi i sam lezy w pokoju i patrzy w sufit a ja cały czas nadal płacze.........
Hej dziewczyny trzymam za was mocno kciuki choc u mnie tez nie lepiej![]()
Dzis po kolejnej kłutni z M. straciłam przytomność nie wiem czy to przez nerwy czy grocha ale przestraszyłam sie strasznie mała fika koziołki M. spuscił z tonu ale miedzy nami coraz gorzej zaczyna sie dziac i nie wiem co bedzie dalej dzis w nerwach niestety oberwało mu sie po twarzysłowotok popłynoł rodem ze slamsów po czym powiedzialam ze go nienawidze trzasnelam drzwiami az szyba sie stłukła i sie rozwyłam jak małe dziecko kurcze naprawde zaczyna mnie to wszystko przerastac... M. zamknoł sie w pokoju nie wyszedł nawet na obiad tylko nalozył dzieciom i mi i sam lezy w pokoju i patrzy w sufit a ja cały czas nadal płacze.........
Kocham go bardzo mocno i moze dlatego każda kłutnie ostatnimi czasy strasznie przeżywam co nie jest dobre ani dla mnie ani dla maluszka.