Witam w słoneczny, niedzielny poranek. Widzę, że większość nie może się doczekać porodu

Ja tam póki co skurczami, bólami nie przejmuje się. Jak będzie działo się coś konkretnego i regularnego to zacznę panikować

Wczoraj zrobiliśmy maraton po sklepach meblowych i słuchajcie..chodziłam 4 godziny..dopiero jak mnie tak porządnie zaczął boleć brzuch to zauważyłam ile jestem na nogach. Za to jak szybko mi się usnęło...nawet raz do toalety nie wstałam. Ja zauważyłam, że oddalam od siebie myśl o porodzie...mimo, że mój syn urodził się tak naprawdę tydzień i 3 dni od teraz...ciągle wydaje mi się, że mam tyle czasu...A myśl o bólu porodowym spowodowała, że teraz czuję się świetnie i żaden ból w ciąży mi nie straszny

Trochę jestem zdołowana...nasze nowe mieszkanie powinno zostać wykończone do 7 października...potem meble i cała reszta bzdetów. Aczkolwiek przeraża mnie to, że sąsiedzi nadal w trakcie

Kolejny dzień z rzędu byliśmy w mieszkaniu i tam się nie da funkcjonować. Wiercenie w żelbetonie to jakaś masakra...wczoraj jak weszliśmy to po 10 sekundach musiałam się ewakuować, bo nawet nie było słychać co mówi do mnie druga dorosła osoba stojąca obok...Już nie mówiąc o tym, że mój syn zaczął się denerwować. Wiercenie ścianki działowej ok, ale żelbet...porażka

I wiecie co jest najgorsze...że część ludzi robi do do południa...a później inni wracają z pracy i robią od południa do 20...w piątek od 19 sąsiad walił młotem w naszą ścianę...Nie wyobrażam sobie póki co życia z noworodkiem w tamtym miejsc

My mieliśmy ekipę wykończeniową z profesjonalnym sprzętem i poszło sprawnie...ale większość to samouki i tak dziabią sobie po trochu...bo to sprzętu nie mają i zwykła wiertarką żelbet wiercą...a wtedy wywiercenie jednej dziurki trwa 30 minut zamiast 5

I wiadomo...jak ktoś próbuje robić sam coś na czym może nie do końca się zna...to będzie to robił miesiącami a nie w jeden miesiąc...
aniula ja też nie gotuję dzisiaj...bo mąż w domu i on robi obiad...i piecze sernik
Antiope moja Młoda ostatnio o połowę mniej aktywna...ale i miejsca mniej to co się dziwić.