Madziulka 11 - a nie lepiej byłoby założyć jakieś "tymczasowe" wypełnienie? Nie wiem jak to się nazywa, ale mi jak plomba wyleciała to od razu poszłam do dentysty, by wypełnił dziurę - oczywi scie wszystko bez znieczulenia, wiercenia, nie chciałam tylko by jakieś świństwo wlazło do zęba i nie daj Bóg - zaczęło boleć
My z szanownym małżonkiem postanowiliśmy, że te weekendy bez dzidzi spędzamy wyłącznie razem i nie wykonujemy żadnych większych robót - po prostu cieszymy się sobą, póki jeszcze mamy na to siły i okazję:-) Zaniedługo powiększy się rodzina i nic już nie bedzie takie samo...
A małżonek tez człowiek i nie zapominajmy kochane o tym!;-)

My z szanownym małżonkiem postanowiliśmy, że te weekendy bez dzidzi spędzamy wyłącznie razem i nie wykonujemy żadnych większych robót - po prostu cieszymy się sobą, póki jeszcze mamy na to siły i okazję:-) Zaniedługo powiększy się rodzina i nic już nie bedzie takie samo...
A małżonek tez człowiek i nie zapominajmy kochane o tym!;-)
) to się ucieszył jak wstał i mógł sobie poleżeć dodatkowe 15minut :-) Później już nie szłam spać, bo nawet mi się nie chciało, podjechałam do lekarki na ostatnią wizytę i teraz w pracy do 15:00. Słonko świeci - aż chce się żyć ;-)
foch był...no ale przeszlo mi.Bylam zla na niego bo sobie pomyslalam ze skoro tak sie naprol to pewnie nie pamieta polowy!!! Dodam ze na szkoleniu byly kobiety!!! Siedze wczoraj obok niego a on na fejsie grzebie ja patrze a tu laska napisala mu wiadomosc: jakas tam piosenka i tekscik do niej..."zawsze bedziesz mi sie z nia kojarzyl!!!! wiesz co mam na mysli!!! "
No i jak ja to przeczytalam to sie wkurzylam. Do tego stopnia ze spalam w innym lozku