Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
prawda jest taka, ze facetom trzeba konkretnych argumentow i jakos da sie z nimi dojsc do porozumienia:-) moj m. tez dzisiaj stwierdzil, "ze rozsadne bedzie kupienie tej szafy, bo czas jakby ucieka i robi sie go coraz mniej, a ja jakby coraz mniej mobilna, wiec moze to i dobry pomysl":-) normalnie jestem w szoku
a i stwierdzil, ze moze bysmy ze strychu zniesli rzeczy jakie mamy po dzieciakach i je przejrzeli, bo trzeba wkoncu zabrac sie za liste czego nam brakuje. to sie chlop zdziwi jak zobaczy, ze oprocz stelaza do lozeczka i wanienki i jakis malych ubranek to na tym strychu jakby niewiele

mysle, ze jeszcze sie obroci:-)

Auć - już mi się ryczeć chce... W poniedziałek kontrola - mam nadzieję, że na tym się skończy i nie będzie konieczne podanie antybiotyku, bo znając panią doktor, to zapuszkuje nas w szpitalu z wenflonem.
Powinni kilku takich idiotów na tamten świat wysłać - dla przykładu, to może by się w końcu skończyły takie bezmyślne akcje z ewakuacją szpitali 
A bywa i tak, że pojawiają się dopiero po porodzie!
Ja sie skusiłam bez zgłębiania na pożyczkę od sąsiadów, a jak sobie temat przestudiowałam, to mi włosy dęba stanęły - takie kiepskie miał ten fotelik wyniki. No i skończyło się natychmiastową wizytą w sklepie, skąd od razu wróciliśmy w nowym foteliku - bezpieczeństwo przede wszystkim