Ania1978k – te ubranka lidlowe mają niezłą jakość; mamy trochę ubranek dla starszej i jesteśmy zadowoleni;
Mroczko, mizzah – wszystkiego najlepszegoJ
Gnagna – współczuję wydatków L i powodzenia na usg; ja też mam w tym tygodniu ostatnie…
Ruda – a z jakiej racji miałaś przygotowywać im coś do jedzenia? Przecież to Wasza rocznica i Wasza sprawa jak ją spędzacie; nie cierpię takich ludzi…
Domka – na początek rajstopek raczej nie; my przy małej chyba jak dopiero raczkować zaczęła, to pierwsze rajstopki kupiliśmy (oprócz tych na chrzcin); ja bym takiemu maluchowi nawet założyć tego nie dała rady :/
A ja się dzisiaj wkurzyłam. Byłam w czwartek w Diagnostyce z pakiecikiem badań (chyba wszystkie z pierwszego razu + jakieś wymazy m.in. na gronkowca), okazało się wtedy, że nie przyjmują w ogóle w ten dzień wymazów. No to super - będzie musiała być druga runda w poniedziałek

Dzisiaj byłam na reszcie, ale mają już mało czasu, więc pewnie wyników do wizyty nie będzie. A do tego wszystkiego jakąś godzinę po tym jak wyszłam z labo, zadzwoniła babka z przychodzi, że w piątek mi za mało krwi pobrali i nie mogą oznaczyć jednego z badań, więc muszę tam trzeci raz jechać. Wrrrr.... co za łosie tam pracują. A tak mi się w czwartek wydawało, że coś za mało probówek wzięła, ale co ja się tam na tym znam....