gnagna- ten szpital w którym ja będę rodziła jest specyficzny, bo to szpital w którym większość "gwiazd i celebrytów rodzi" więc tu masz cennik na różne usługi;-). Ale z dzisiejszej wizyty mam dobre wieści - Mati jest znowu ustawiony główkowo i ma już ponad 1600 g.
kotulcia - ja takie ćwiczenia na obracanie się maluszka robiłam ale po 20-tym tygodniu ciąży i wtedy faktycznie się obrócił. Teraz zrobił to sam
garmelka - jak już będzie dziecko jadło to można blat krzesełka nimi przecierać;-)
magda - pomyślałam dokładnie jak rjoanka, że z tymi znajomymi co nie rozumieją nie warto się kolegować. U mnie ciąża sporo znajomych wykosiła.
rjoanka - kurcze, byłam chyba w 3 Biedronkach i w żadnej tych chusteczek nie było. Byłam też w Realu i też już chyba nie ma tych polecanych przez Sroczkę. Jak na razie mam Tami i któreś rossmanowskie, muszę na Szymku przetestować
Madzia i inne dziewczyny cukrzycowe - znalazłam w Stokrotce chleb razowy Oskroby w 100% z mąki żytniej, w tym 41% mąki razowej, oprócz tego tylko woda i sól, wiec skład bardzo przyzwoity. Czy któraś z Was może próbowała? A jeśli tak to jak z cukrem po nim, bo ja glukometru nie mam.
ania - to dobrze, że boleści przeszły. Ja mam ręczny, jak będzie potrzeba to kupię elektryczny.
marrika - o ja też tak aspirator do noska załatwiłam, że zamiast wyparzyć to ugotowałam - myślałam, że to to samo