Wiatm po weekendowo, a nawet poniedzialkowo
U nas tez byl dlugi weekend z tym, ze dzisiaj bylo wolne, wiec skorzystalismy i pojechalismy na zakupy, bo trzeba bylo syniowi kupic butki na jesien i czape jakas ;-)
Czarna - tu nikt lewatywy nie robi z czego bardzooooo sie cieszylam. W sumie organizm oczyszcza sie czesciowo sam. A nawet jesli przy parciu "cos sie uwolni" nikt nic nie powie ! Maz i tak nie bedzie od tej strony patrzec. Ja powiem szczerze, ze wiem, ze cos tam przy paricu wyskoczylo, ale to zanim jeszcze glowka wyszla. Bo to przy glowce najwiekszy wysilek wkladasz, potem juz praktycznie samo wyskakuje. I nie czulam sie skrepowana ani nic. Uwiez mi, ze w tym momencie o takich rzeczach nie myslisz, nie zauwazasz. Skupiasz sie na poloznej i tym co mowi
Cyntia - te naklejki sa sliczne, jak juz kupimy nowy dom tez bede maluchom cos takiego naklejac
pscolka - ja licze na to , ze tym razem porod pojdzie szybko , bo tak jak u Ciebie musze Tymka odstawic do kolezanki, tzn. jak juz mnie przyjma do szpitala, to w zalezonosci od sytuacji maz zawiezie, albo kolezanka podjedzie po malego. Oby poszlo nam szybko !!!
Do szpitala pojechalam normlanie ubrana. Z poczatku bylam w sodniach od pizamy (luzne i prkatycznie kedyne co to jeszcze na mnie wchodzily) i topie na ramiaczkach. Dopiero pozniej przebralam sie w swoja koszule i dobrze zrobilam bo wody zaczely odchodzi, a i polozne mialy lepszy wglad na sytuacje