reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2014

reklama
Cyntia to prawda ze dzieci lubią metki. Moja uwielbiała. Miała nawet taka zabawkę Pan Metka i strasznie go maltretowala :-)

Dziewczyny a powiedzcie mi bo nie pamiętam jakie czopki kupić. Córce podaje 250 ale dla maluszka to jakie?

ja mam takie:

Paracetamol, czopki (dla niemowląt), 50 mg, 10 szt - Portal Dbam o Zdrowie

Dziewczyny, o co chodzi z tymi metkami?

to chyba chodzi o te metki kolorowe, o różnej fakturze wystające z kocyków zabawek itd

np tu są zabawki z metkami :

Zabawki z metkami dla dzieci, kocyk z metkami Label Label

Albo wpisz w google "kocyk z metkami" - takie minikocyki zamierzam porobić.

Teraz jestem na etapie maty i przeklinam pod nosem, bo ręcznie to idzie i idzie.... :/

Cyntia a właśnie miałam napisać że od bodajże 1.09 maszyna Singer z opcją chyba 32 ściegów za 366zł w lidlu będzie.
Po dzisiejszych kurtkach dla dorosłych i dzieci mój mąż powiedział że już wie co to komuna - ludzie się zabijali, on był wbity w szklane drzwi:szok: i ludzie brali po 10-15 kurtek bez przymierzania i do kasy biegli;) Ma filmik i ja tyle osób w sklepie naraz jeszcze nie widziałam:p No ale fakt kurteczki fajne on sobie kupił i młodemu - ja nie preferuję stylu sportowego;)

reklama
rjoanka - dziwne, że masz brać do końca. Jak ciąża donoszona będzie to po co ją przedłużać?

Madzia - ja tam widzę, że Leko są w Gemini;-)

Leko do dezynfekcji saszetki 10 sztuk - Artykuły higieniczne | AptekaGemini.pl

martina - u mnie dzisiaj pomidorowa, ale z makaronem. Pierwsza w życiu, a 34 lata na karku:-D. Nam też przy stosowaniu Octaniseptu długo kikut nie chciał odpaść (28 dni), a przestawiliśmy się na spirytus z wodą w proporcji 2:1 i po kilku dniach było po problemie. Tym razem pierwszy tydzień będę używała octanisept, żeby nie piekło, a potem heja spirytus:-D.

Do góry