Cyntia85
Fanka BB :)
Ewelinaanna - może przeszlas kiedyś poronienie? Nie miałaś sytuacji, w której spóźniał Ci się okres podczas starań o dziecko, a krwawienie jednak przyszło?
Ja nie lubię zup z mrożonek, bo są takie jałowe. Muszę mieć aromatyczny wywar ze świeżych warzyw. Pomidorowka za mną chodzi, mmmm.
Na pierwsze dni bigos i kapusta z pierogów, cebula, to na bank odpadają
No chyba, że chcemy fundować ból brzuszka maluszkom 
A co do ogromnej listy alergenów nam pediatra na SR mówił, żeby ich nie unikać, jadać z rozsądkiem, a dopiero, gdy się pojawi problem szukać przyczyny. Bo jeśli będziemy unikać, to dzieciątko nie będzie przyzwyczajone.
Ja nie lubię zup z mrożonek, bo są takie jałowe. Muszę mieć aromatyczny wywar ze świeżych warzyw. Pomidorowka za mną chodzi, mmmm.
Na pierwsze dni bigos i kapusta z pierogów, cebula, to na bank odpadają
A co do ogromnej listy alergenów nam pediatra na SR mówił, żeby ich nie unikać, jadać z rozsądkiem, a dopiero, gdy się pojawi problem szukać przyczyny. Bo jeśli będziemy unikać, to dzieciątko nie będzie przyzwyczajone.

chyba trzeba dać się wytarmosić
teraz bede czekac do ostatnije chwili co by malego nie ciagac w te i wewte, choc szpital pod nosem
miałam masaże przy pierwszym synku, jak wody odeszły a nie miałam skurczów i szczerze podziękuje